Hamileyim ve cok halsizim

Fulyanaz06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2019
1
1
1
36
7+4 haftalık hamileyim aşırı halsizim mide bulantim oluyor en kötüsü de midem agriyor devamlı taş gibi cok az bişey yesem dünyaları yemis kadar şişiyorum derin nefes alirken bu sebepten zorlanıyorum lütfen yardim edin😑

Bu bir süreç geçecek. Bende 9haftalik hamileyim, aynı durumdayım.. sürekli uyku hali.. zamanla geçecek diye avutuyorum kendimi..

7+4 haftalık hamileyim aşırı halsizim mide bulantim oluyor en kötüsü de midem agriyor devamlı taş gibi cok az bişey yesem dünyaları yemis kadar şişiyorum derin nefes alirken bu sebepten zorlanıyorum lütfen yardim edin😑
Hamileliğin her döneminde farklı şeyler oluyor ilk dönemler gaz şişkinlik sindirim ve mide sorunları daha fazla yasiniyor. Beslenmenize dikkat edin ama tamamen geçmez sadece azalır. İlk üç aydan sonra daha rahat edersiniz. Sağlıkla sıhhatle gelsin meleginiz 🙏🏻

Bütün yazdiklarinizi aynen yasiyorum 10+4 haftalik hamileyim bende. Ben genelde yogurt yiyerek ve aromasiz soda icerek rahatlatmaya calisiyorum midemi. Cok kötü bi duygu en ufak bisey yedigimde midem davul gibi sisiyor yemesem mide bulanti tavan yapiyor.. Allah büyük gecici günler sabir ..

Ben 14. Haftadayim hala midem bulaniyor bastirmak icin ekmek yemekten kilo aldim resmen

16. Haftaya kadar Allahm canımı al dıyodum. Oglene kadar zor ayakta duruyordum aksamları baygın yatıyordum. Kusmadım ama dıger ne varsa yasadım😁 hele mıde yanmaları benı bıtırdı.

Bnde oyleyim 9 aysnra kurtlcaz ha gayrt..

Back
X