• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim Şuanda Aşırı Kanamam Var.

gizzemksk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
886
86
123
İzmir
Benim sat 25 Eylül 2 gün önce doktora gittim. Karından baktı 3 haftalık sağlıklı gebelik dedi. Bugün kahverengi akıntım oldu. Hastaneye gittim. Başka doktor vardı karından göremedi vajinal ultrasonla baktı hafif kanama var dedi. Kese 6 mm dedi. Yaklaşık 10 gün geriden geliyor dedi. Geç döllenme ya da düşüğe doğru gidiyor dedi. Kan testi istedi. Sonuçlar yarın çıkacak. Benim şuanda alt karnımda bir sızı var ve neredeyse adet kanamasına yakın kanamam var. Hatta idrarıma çıkarken kan pıhtıları tuvalete düşüyor. Sanırım bebeğim düştü ya da düşüyor. İlk gebeliğim. Bu durumu yaşayan var mı? İki doktor farklı şeyler söyledi. Ve hastaneden sonra kanamam başladı. Belki düşmez diye umut ediyorum ama mantığım artık bittiğini söylüyor. Bana yardımcı olur musunuz?

benimde sat 2 eylül...kahverengi lekelenmem oldu...ama kan hiç gelmedi...benimde 10-12 gün geriden geliyo ...progestan kullanıyorum...hep yatıyorum...sen biran evvel dr git ...

Dün akşam acile gittim başka bir hastaneye kan verdim kanımı kaybetmişler. Tekrar kan verdim. Beta 812 çıkmış ve o sırada aşırı kanamam vardı ağrılarım başladı. Doktor bu daha çok yeni bir haftalık bir şey dedi. Progestan verdi. Düşük tehlikesi var dedi. 2 gün sonra tekrar gideceğim ama gece çok sızım ağrım oldu adet sancısı gibi. Ve kanamam devam etti. Gece 2 cm büyüklüğünde bir pıhtı düşmüş. Benim hiç umudum yok. Düşük olduğunu düşünüyorum. Doktorlar beni mahvetti. Herkes başka bir şey dedi. Biri 3 biri 6 biri 1 haftalık. İlk gittiğim doktor doğru dürüst muayene etmedi. Belki etseydi önlenebilirdi. Üzgünüm ama yinede bundada bir hayır var diyerek sükrediyorum. Ne yapalım. Allah bir dahasına yüzümüzü güldürür inşallah.

Dün akşam acile gittim başka bir hastaneye kan verdim kanımı kaybetmişler. Tekrar kan verdim. Beta 812 çıkmış ve o sırada aşırı kanamam vardı ağrılarım başladı. Doktor bu daha çok yeni bir haftalık bir şey dedi. Progestan verdi. Düşük tehlikesi var dedi. 2 gün sonra tekrar gideceğim ama gece çok sızım ağrım oldu adet sancısı gibi. Ve kanamam devam etti. Gece 2 cm büyüklüğünde bir pıhtı düşmüş. Benim hiç umudum yok. Düşük olduğunu düşünüyorum. Doktorlar beni mahvetti. Herkes başka bir şey dedi. Biri 3 biri 6 biri 1 haftalık. İlk gittiğim doktor doğru dürüst muayene etmedi. Belki etseydi önlenebilirdi. Üzgünüm ama yinede bundada bir hayır var diyerek sükrediyorum. Ne yapalım. Allah bir dahasına yüzümüzü güldürür inşallah.

benimde aynı sorun vardı ilk ultrasonda 6 haftalık bebek 4,5 haftalık görünüyordu iki gün sonra iki damla kan geldi hemen doktora gittim ultrasonda görünmedi Bhcg 160 a düşmüş doktor düşük başlamış yapacak birşey yok geçmiş olsun dedi :( üzülme canım Rabbim sağlık sıhhat versin sana da büyük geçmiş olsun

benimde aynı sorun vardı ilk ultrasonda 6 haftalık bebek 4,5 haftalık görünüyordu iki gün sonra iki damla kan geldi hemen doktora gittim ultrasonda görünmedi Bhcg 160 a düşmüş doktor düşük başlamış yapacak birşey yok geçmiş olsun dedi :( üzülme canım Rabbim sağlık sıhhat versin sana da büyük geçmiş olsun

Bende bugün gittim iyice düşmüş değerim kürtaj önerdi ama olmasanda sorun olmaz vücut atar dedi. Bende kürtaj olmadım. Sanada geçmiş olsun.

Cnm benim 2 hamileliğin senin gibi oldu. Yani ikiside düştü 2.ncide parça kaldı tam 1 sene kalmış. Ve ben bunu 1 sene sonra öğrendim sana tavsiyem iyi bir doktora git. Ve mutlaka iyi bir ultrasona gir. En son histereskopide çıktı.

Back