Acile gidin.Size bitkisel bir tarif vermek bile cok tehlikeli olabilir.Hamilelikte normalde dokunmayan bir gidaya bitkiye vucut tepki verebilir kimseyi dinlemeyip acile gidin.Hanımlar konu belki yanlış yere açılmış gibi olabilir ama lütfen yardım edin. Hamileyim son ay içindeyim ve ağır bir grip geçiriyorum. Başım kulaklarım gözlerim kollarım tüm eklemlerim inanılmaz zonkluyor kafamı kaldıramıyorum hiç bu kadar ağır grip olmamıştım. Zaten doğuma yaklaştığım için sırt ağrısı uyku problemi yaşıyordum ama bu da eklenince iki gündür toplasak 3 saat uyuyabilmişimdir. Doktora gideceğim ama iyi geleceğini düşündüğünüz tarifleriniz varsa bugünü çıkarayım hiç değilse
Ateşimi kontrol ediyorum, dayanamaz gibi olursam gideceğim teşekkürlerAtesinizde varsa bebeginize kalıcı zarar bırakabilirsiniz
Günü acile giderek kurtarın
Yok çok spesifik bi tariften ziyade iyi geldiğini tecrübe ettiğiniz meyve kokteyli gibi basit bi arayıştaydım teşekkür ederim. Kaza, yaralanma ve zehirlenme gibi şeyler dışında acile gitmekten biraz çekinirim ama dayanamaz olursam gidicem artıkAcile gidin.Size bitkisel bir tarif vermek bile cok tehlikeli olabilir.Hamilelikte normalde dokunmayan bir gidaya bitkiye vucut tepki verebilir kimseyi dinlemeyip acile gidin.
Iste tam bundan hbahsediyorum bana iyi gelmistir "iki dogum yaptim "size dokunur o acidan dedim.Yoksa bir suru tarif verilebilir.Kaniniz azdir limon daha da yikici olabilir.Kan dolasimi sıkıntısı vardır ,tansiyon vardir vs vs. Hic bilmediginiz hep yediginI bir meyve bile ani alerjik reaksiyona neden olabilir.Yok çok spesifik bi tariften ziyade iyi geldiğini tecrübe ettiğiniz meyve kokteyli gibi basit bi arayıştaydım teşekkür ederim. Kaza, yaralanma ve zehirlenme gibi şeyler dışında acile gitmekten biraz çekinirim ama dayanamaz olursam gidicem artık
Anlıyorum haklısınız aslında ben de böyle bir konuya aynı şeyleri yazardım hamile biri için ama dünden beri uyuyamayınca çok doğru düşünemedim sanırım. Çok teşekkür ederim nezaketiniz ve ilginiz için:)Iste tam bundan hbahsediyorum bana iyi gelmistir "iki dogum yaptim "size dokunur o acidan dedim.Yoksa bir suru tarif verilebilir.Kaniniz azdir limon daha da yikici olabilir.Kan dolasimi sıkıntısı vardır ,tansiyon vardir vs vs. Hic bilmediginiz hep yediginI bir meyve bile ani alerjik reaksiyona neden olabilir.
Rica ederim Allah hayirla kucaginiza almayi nasib etsinAnlıyorum haklısınız aslında ben de böyle bir konuya aynı şeyleri yazardım hamile biri için ama dünden beri uyuyamayınca çok doğru düşünemedim sanırım. Çok teşekkür ederim nezaketiniz ve ilginiz için:)
Bu ocak ayında 6.5 aylık hamileyken 1Ateşimi kontrol ediyorum, dayanamaz gibi olursam gideceğim teşekkürler
Dayanamaz gibi değilde içerideki yavrunuz bir derece fazla hissediyor bunu bilindeAteşimi kontrol ediyorum, dayanamaz gibi olursam gideceğim teşekkürler