• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLEYİM ☺️☺️🙏🙏

feyzzaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2025
31
9
1
26
Kızlar onca testten sonra sizi dinledim kan verdim kan değerim 36.4 nasıl sizce değer kadın doğuma git dedi kese için hemen gitsem görünür mü beklemelimiyim

Hayirli uğurlu olsun, Hiçbir şey göremez şimdi hiç acele etme 3000uzerinde anca çok küçük nokta gorür ona göre hazırla kendini sabret bekleyebildigin kadar bekle, kese görse bebek görmez, bebek içinde daha beklemen gerekir on onbeş gün sonra gel der sabret yani 😊❣️

36 demek hemen bebeği yapıp gitmişsin demek daha haftalar lazım sana 🤣 gebelik takvimin varsa hesapla ortalama kaç hafta olduğunu öğrenmiş olursun 7-8.haftalar da görürsün inşallah 😊

Yaaa gerçekten mi hesapladım son adet tarihimi girince 4 haftalık diye gösteriyor program ama bilmiyorum önceki gebeliğimde 4 haftalık kese görünüyordu bunda çok acele ediyorum biraz bekliyim ozaman 🙈🙈🙈

Hayirli uğurlu olsun, Hiçbir şey göremez şimdi hiç acele etme 3000uzerinde anca çok küçük nokta gorür ona göre hazırla kendini sabret bekleyebildigin kadar bekle, kese görse bebek görmez, bebek içinde daha beklemen gerekir on onbeş gün sonra gel der sabret yani 😊❣️

Değer normal ama dimi düşük değil şuan için 😊 bana kalsa yarın özele gidiyordum kontrole bekle diyorsunuz 🙈

Daha küçük, betan düşük, beta yükseldiğinde görebilirsin anca şimdi gitsen birşey görmez yine de git istersen folik asit falan başlatır erkenden başlamış olursun kullanmiyorsan, tabii birşey görmeyi bekleme cidden daha o kadar başında ki 😊

Şuan doktora gitmek için çok erken :) yapmanız gereken tek şey 2 günde 1 testi tekrarlayıp (mümkünse aynı merkezde ve aynı saatte) artışı gözlemlemek. Yaklaşık 3000-3500 arası olduğunda kese ancak görünür. İnşallah her şey yolunda gider ve hem keseyi hem bebeği görürsünüz 🫶

Şuan doktora gitmek için çok erken :) yapmanız gereken tek şey 2 günde 1 testi tekrarlayıp (mümkünse aynı merkezde ve aynı saatte) artışı gözlemlemek. Yaklaşık 3000-3500 arası olduğunda kese ancak görünür. İnşallah her şey yolunda gider ve hem keseyi hem bebeği görürsünüz 🫶

Çok teşekkür ederim inşallah ♥️🙏 doktorum 1500 oldugunda görebiliriz keseyi dedi bakalım hayırlısı

Back