Hamileyim sizce sorun olur mu ?

maysahanim

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2024
136
45
24
5 haftalik hamileyim muayene önümüzdeki çarşamba, ama dün akşam regldeki gibi alt karnıma ağri girdi 3 dakika gibi sonra kesildi, tuvalete gittiğimde pecetede açık yeşil renkte, elimde bembyaz renk gibi göründü sümüksü böyle kokusuzdu sizce enfeksiyon mu var düşüğe neden olur mu kim yaşadi böyle bir durum jinekologum aramama cevap vermedi endişelendim.

Kimse yardımcı olmadi ama ben yinede yaziyim jinekologuma gitdim daha kese oluşmamiş ve akıntı sık olmuyorsa yanma kaşinma koku yoksa yani rahatsız ermiyorsa sorun etme dedi ve kardio aspirin ve rektal fitil yazdı fitil karın ağrisi icin ilac daha önce düşük olduğu için

Ben görmedim yoksa yazardım benim gebelikten öncede vardı enfeksiyonum azdı ama vardı 6+6da gittiğimde söyledim kasintim da var yeşil akıntı da diye öyle verdi ilaç sıkıntı yaşamadım, bol bol su iç etkili oluyor enfeksiyonun engellenmesinde, zaten gebelikte önemli su, günlük miktarini arttir

Teşekkür ederim canım, evet doktorda sorun etme dedi suyuda bol bol içiyorum bu sefer daha temkinliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…