• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim sanırım?

Benim adetim 21 günde bir oluyor 5 gün sürüyor adetimden hemen sonrası yumurtlama dönemime denk geliyor adetimden 5 gün sonra 4 gün boyunca açık tenli lekelenme ve berrak akıntı gördüm sunada ise sadece kasık ve sol bacak ağrısı var hafif bir dahaki regılıma 4 gün var test yaptım ikinci çizgi silik olarak çıktı ertesi gün tekrar yaptım tek çizgi çıktı hamile miyim değil miyim kafam çok karışık
Buna idrarı fazla mı damlatmıştınız?? Biraz bozulmuş gibi lekelenmiş sanki. Bence kan vererek netleştirin, uygunluğunuz varsa.

Buna idrarı fazla mı damlatmıştınız?? Biraz bozulmuş gibi lekelenmiş sanki. Bence kan vererek netleştirin, uygunluğunuz varsa.
Banada öyle geldi dayanamadım kan vermeye gittim sağlık ocağına ama sonuç yarın çıkıyor dedi herşeyin hayırlısı olsun umarım sizinde sağlıklı l bir evladınız olur

Son düzenleme:
Banada öyle geldi dayanamadım kan vermeye gittim sağlık ocağına ama sonuç yarın çıkıyor dedi herşeyin hayırlısı olsun umarım sizinde sağlıklı l bir evladınız olur
İnşallah hepimiz 🙏🏼 evlat hasreti çeken kimsenin kucağı boş kalmasın 🙏🏼

Eklentiler

• IMG_4605.webp
    IMG_4605.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 123
Çünkü çok pahalı testler Almanya fiyatını atıyorum oradan anlarsınız 😕
Burada da dandik testleri alıp sürekli para veriyoruz ki böyle güvenilir bir test olsa en azından bir kere denerdik 🥲

Kızlar 12 mart sat, 28 mart çatlama oldu testle takip ettim. Bat 11 nisan, bugün adete 4 gün var. Aslında hiçbir belirtim yok. Sadece bel ağrısı ki bu adet öncesi de bende olur. Normale göre biraz daha şiddetli o kadar. Tatildeyim şuan yurtdışında. Yanımda awox vardı getirmiştim. Sabah idrarımla test yaptım bi anda içimden geldi. Belli belirsiz bi çizgi gördüm awoxta ilk defa. Hiç bi zaman kuruma bile çıkarmamıştır bana. Sonra gidip clearblue aldım burda vardı. 6 gün önceden 90% doğruluk yazıyor üstünde. Burda da faint bi çizgi gördüm. Siz de görüyorsunuz değil mi?
Merhaba, aynı gün vurulmuşuz iğneyi. Sizinki olmuş sanırım tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. 🧿 Bana da dua eder misiniz.. 🥺🤲🏻

Merhaba, aynı gün vurulmuşuz iğneyi. Sizinki olmuş sanırım tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. 🧿 Bana da dua eder misiniz.. 🥺🤲🏻
Tabii ki ederim 🙏🏼 Allah’ım kucağınızı doldursun. Ben iğne olmadım. Yumurtlamamı testlerle takip ettim. Laboquick ovulasyon testlerini kullandım. 3 gün üst üste pik gördüm bu ay. Şaşırdım hatta. O üç günü ve silikleştiği günü değerlendirdik.

Tabii ki ederim 🙏🏼 Allah’ım kucağınızı doldursun. Ben iğne olmadım. Yumurtlamamı testlerle takip ettim. Laboquick ovulasyon testlerini kullandım. 3 gün üst üste pik gördüm bu ay. Şaşırdım hatta. O üç günü ve silikleştiği günü değerlendirdik.
Aa evet ben yanlış anlamışım 28 mart çatlama oldu demişsiniz, ben de iğneyi o gün vuruldum, o akşam ve ertesi akşamı değerlendirdik. Sonrasında da gün aşırı devam ettik düne kadar devam ediyoduk ama artık umudum kalmadığı için onu bile yapmak istemiyorum artık.. Allah razı olsun duanız için de 🤲🏻🌸 Ne diyelim ki nasip..

Aa evet ben yanlış anlamışım 28 mart çatlama oldu demişsiniz, ben de iğneyi o gün vuruldum, o akşam ve ertesi akşamı değerlendirdik. Sonrasında da gün aşırı devam ettik düne kadar devam ediyoduk ama artık umudum kalmadığı için onu bile yapmak istemiyorum artık.. Allah razı olsun duanız için de 🤲🏻🌸 Ne diyelim ki nasip..
Gecikirse güzelleşir 🌺 her can kendi zamanını bekliyor 🙏🏼🙏🏼

Canım kaç aydır deniyorsunuzuz

Back
X