• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim sanırım?

kayrakayra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
30
Puanlar
3
Kızlar 12 mart sat, 28 mart çatlama oldu testle takip ettim. Bat 11 nisan, bugün adete 4 gün var. Aslında hiçbir belirtim yok. Sadece bel ağrısı ki bu adet öncesi de bende olur. Normale göre biraz daha şiddetli o kadar. Tatildeyim şuan yurtdışında. Yanımda awox vardı getirmiştim. Sabah idrarımla test yaptım bi anda içimden geldi. Belli belirsiz bi çizgi gördüm awoxta ilk defa. Hiç bi zaman kuruma bile çıkarmamıştır bana. Sonra gidip clearblue aldım burda vardı. 6 gün önceden 90% doğruluk yazıyor üstünde. Burda da faint bi çizgi gördüm. Siz de görüyorsunuz değil mi?

Eklentiler

• IMG_4563.webp
    IMG_4563.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 284
  • IMG_CA31FB92-C02C-4388-BDDB-B4728FED9C5E.webp
    IMG_CA31FB92-C02C-4388-BDDB-B4728FED9C5E.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 269
  • IMG_4561.webp
    IMG_4561.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 287
Kızlar 12 mart sat, 28 mart çatlama oldu testle takip ettim. Bat 11 nisan, bugün adete 4 gün var. Aslında hiçbir belirtim yok. Sadece bel ağrısı ki bu adet öncesi de bende olur. Normale göre biraz daha şiddetli o kadar. Tatildeyim şuan yurtdışında. Yanımda awox vardı getirmiştim. Sabah idrarımla test yaptım bi anda içimden geldi. Belli belirsiz bi çizgi gördüm awoxta ilk defa. Hiç bi zaman kuruma bile çıkarmamıştır bana. Sonra gidip clearblue aldım burda vardı. 6 gün önceden 90% doğruluk yazıyor üstünde. Burda da faint bi çizgi gördüm. Siz de görüyorsunuz değil mi?
Evet ben görüyorum var sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim 😊

Ben görüyorum hayırlı olsun. Sadece bel ağrısından mı şüphelendin?
Yok aslında şüphelenmedim ondan da bende bel ağrısı da hep olur çünkü. Dpo 11 bugün varsa çıkar dedim ümitsizdim çok testi yaparken. Şok oldum görünce. Hala daha tam sevinemedim. Kimyasalı burda çok okudum. Erken yakalamış oldum korkuyorum. İnşallah sağlıkla ilerler 🙏🏼

Clearbluenun hafta gösteren digital olanını yap için rahat olsun canım. Yurtdışında dm rossmann ve apothekelerde satılıyor.

İnşallah 🙏🏼 ilk gebeliğim çok heyecanlandım. İstanbulda olsaydım kaç kere kan vermiştim bugün ama işte uzakta denk geldi :)
Emin ol hafta gösteren test de kan testi gibi oluyor ve eğer almanyadaysan ki sanırım değilsin pregnant yazıyor clearblueda bulunduğun yerde var mı bilmiyorum parmaktan kanla yapılan kitler de var rossmann da vs. İstediğinden alabilirsin ama yerinde olsam hafta göstereni alırdım 🙏

Emin ol hafta gösteren test de kan testi gibi oluyor ve eğer almanyadaysan ki sanırım değilsin pregnant yazıyor clearblueda bulunduğun yerde var mı bilmiyorum parmaktan kanla yapılan kitler de var rossmann da vs. İstediğinden alabilirsin ama yerinde olsam hafta göstereni alırdım 🙏
Keşke bizde de olsa bu testler ya bizdekilerin çoğu güvenilir değil

Keşke bizde de olsa bu testler ya bizdekilerin çoğu güvenilir değil
Katılıyorum. Çok daha güven veriyor. Ama şimdi awox un da hakkını teslim etmek isterim. Bana bu teste kadar bi kere bile kuruma çizgisi bile çıkarmadı. Ve clearblue dan önce o gösterdi bana ♥️ teyit amaçlı clearblue aldım. Tr ye gelse de çok pahalı gelecektir o yüzden awoxla devam eder clearblue ile emin olurdum yine. Bulunduğum yerde de baya pahalı aldım. Tanesi 8 pound gibi bir ücreti vardı 🥺

Katılıyorum. Çok daha güven veriyor. Ama şimdi awox un da hakkını teslim etmek isterim. Bana bu teste kadar bi kere bile kuruma çizgisi bile çıkarmadı. Ve clearblue dan önce o gösterdi bana ♥️ teyit amaçlı clearblue aldım. Tr ye gelse de çok pahalı gelecektir o yüzden awoxla devam eder clearblue ile emin olurdum yine. Bulunduğum yerde de baya pahalı aldım. Tanesi 8 pound gibi bir ücreti vardı 🥺
İngiltere’de sağlık hizmetleri pahalı diye biliyorum hazır tatildesin bence clearblue işini görür. Almanya’da 6. Haftaya kadar randevu bile alamıyorsun frauenarzt yani kadın doğumdan.

Hayırlı olsun saglıkla kucagınıza alırsınız inşallah. gögüs hassasiyetiniz var mıydı?

Clear blue yanilmaz bence, sadece cok erken yakalamissin:) hayirli olsun saglikla tamamlanir surecin insallah

İngiltere’de sağlık hizmetleri pahalı diye biliyorum hazır tatildesin bence clearblue işini görür. Almanya’da 6. Haftaya kadar randevu bile alamıyorsun frauenarzt yani kadın doğumdan.

Clear blue yanilmaz bence, sadece cok erken yakalamissin:) hayirli olsun saglikla tamamlanir surecin insallah
inşallahh 🙏🏼🙏🏼

Benim adetim 21 günde bir oluyor 5 gün sürüyor adetimden hemen sonrası yumurtlama dönemime denk geliyor adetimden 5 gün sonra 4 gün boyunca açık tenli lekelenme ve berrak akıntı gördüm sunada ise sadece kasık ve sol bacak ağrısı var hafif bir dahaki regılıma 4 gün var test yaptım ikinci çizgi silik olarak çıktı ertesi gün tekrar yaptım tek çizgi çıktı hamile miyim değil miyim kafam çok karışık

Eklentiler

• 1000028844.webp
    1000028844.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 208
Back
X