• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyim sağ böbreğimde şişme var =(

anqeLoyku

UtKum DünYaMa HoşqeLdİn..
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
381
0
46
Kocaeli
5.5 aylık hamileyim 1 ay önce böbreğimde kum vardı doktorum bol bol su içmemi önerdi ve tek kullanımlık şase vermişti.Son iki haftadır belimin sağ tarafı feci bir şekilde ağrı yapmaya başladı ben ilk zamanlar temizlik yaptığım için et kesiği oldu sandım kas ağrısıdır diye iki haftadır acısını çekiyorum.Bugün üroloji uzmanına gittim kan ve idrar tahlilim temiz çıktı, yanlız ultrasonda sağ böbreğimde şişme olduğunu söledi şişkinliğin iki nedeni olabilir dedi birincisi;bebek büyüdüğü için baskı yapıyo olabilir ikincisi;böbrek taşından dolayıda olabilir dedi hamile olduğum için röntgene alamıyorlar oyüzden 15 gün sonra tekrar gel ve hep sol tarafa yat bol bol su iç eğer bebein büyümesinden dolayı şişlik varsa ağrı geçer ama göremediğimiz kanalda taş varsa ağrı geçmez dedi.Taş varsa ağrıları bebek doğana kadar atlatabilirsek rahimden böbreğine bir boru yerleştiricez taşın çıkmasını sağlıcaz dedi ama şiddetli bir ağrım olursa da hamileyken müdahale etmek zorunda kalıcam dedi genel anestesi değil lokal olucağını söledi inşallah kötü bir şey yoktur bebeğim doğmuş olsa hiç problem değil sadece bebeğim için endişeleniyorum =(

nolur dua edin bebeğim doğana kadar atlatım bu sorunu =(

Back