selam kizlar endise icindeyim cuma gunu aksami ruyamda kendi mezarimi gördüm ben mezarin ayak ucunda Ağlıyorum ama sozde ruhum kimse beni gormuyor esimi Mezarimin basinda aglarken görüyorum ve mezar tasim tahtadan di yeniymis onun hemen onunde pembe ve beyaz cicekler vardi bende agliyorum kizimi göremedim diye esime bakiyorum o cok kotu bir hale gelmis aglamaktan cok üzülüyorum sonra uyandim ama cok kotu pskolojim bozuldu.
tabi uyandigimda esimde uyanmisti aglayarak ona anlattım oturdu o da agldi gece berabrr agladik
herseyin hayırlısı tabiki ama kafam hala o mezarda ve çiçeklerde
bende ögle yaptım bebegim kalbim rahatlasın die çünkü uyandıktan sonra kalbim deli gibi çarpıyordu bende oturdum dua edip hayırlısını diledimrüyalara bukadar takilmayin, eger cok korktuysaniz euzu besmele ile birlikte ayetül kürsiyi okuyup hz. Allahtan hayirlisini isteyin..
amin tatlım haklısın gerçekçi gibiydi işte insanı alt üst ediyor fazla da takmamak lazım allah razı olsun dileklerin için :)Psikolojiktir hamilelikte böyle rüyalar görmek normalmiş ömrünüz uzamıştır takmayın fazla unutun ne rüyalar görüyoruz hepsini taksak en hale gelirdik insan bazen fazla takılıyor hele gerçek gibiyse ama unutursunuz inşallah bebeğinizi de sağlıkla kucağınıza alırsınız.
amin tatlım haklısın gerçekçi gibiydi işte insanı alt üst ediyor fazla da takmamak lazım allah razı olsun dileklerin için :)
hayırlara vesile olsun rüyanız. rüyada mezar görmek ev sahibi olma diye tabir edilir.
not: tecrübeyle sabit. :)
hayıra yorun melekler ilk yoruma amin derlermiş.mezarın basında pembe cıcek gormussunuz acık renk oldugundan kotuye yormayın. guzel bır haber alabılırsınız evladınızın cınsıyetı bellımı belkıde kız bebek beklıyorsunuzdur ve onun ömrünü uzatmıs olabılırsınız.aklıma bunlar geldı
ay canim benim insallah hayirlara vesile olur kiradayiz gerci ev sahibi olacak kadar durumumuz yok ama belki bir yerden bisiler cikar umut dunyasi iste :)
kız kardeşim rüyasında mezarını görüp çok korkmuştu, öyle korktuk ki yorum bile yapamamıştık, sonradan öğrenmiştik rüyada mezarın, dünyada mekan olduğunu ve kısa bir süre sonrada ev sahibi olmuştu.
çiçek de sevinçli haber demek. rüyan çok güzel.
canım hayrolsun inşallahsagol birtanem allah razi olsun sizlerden yorumlarinizdan kalbim o kadar ferahladi ki kus gibi oldum suan okadar sıkıyorduki beni dusun düşün bir hal olmuştum.
Rabbim hepimize mutlu ve uzun omurlu guzel bir hayat nasip etsin nefes aldigimiz surece hep guzel olaylarla karsilasmak nasip olur..
sagol birtanem allah razi olsun sizlerden yorumlarinizdan kalbim o kadar ferahladi ki kus gibi oldum suan okadar sıkıyorduki beni dusun düşün bir hal olmuştum.
Rabbim hepimize mutlu ve uzun omurlu guzel bir hayat nasip etsin nefes aldigimiz surece hep guzel olaylarla karsilasmak nasip olur..
Rüya tabiri açısından bakarsak hayra yormak lazım.Herkesin dediği gibi dünyada mekan ve uzun ömre yorulur.
Psikoloji açısından bakarsak "bana bir şey olursa çocuğum ne olacak" anne düşüncesinin hamilelik hormonlarıyla abartılmış şekli:) Bebeğimi bile göremedim deyişin bana bunu hatırlattı.