Gebeliğe Hazırlık Hamileyim 🤲 bir maşallahınızı alırız.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayirli olsun mizlr allah saglikla buyutmenizi nasip etsin bisi sorucam bnde cok belirti yasadim bu ay adetime 3 gun vae yumurtlamam 30 aralikti negatif cikti bu satten sonra pozitife donmez herhalde deilmi?
İnannın bilmiyorum ki İnşallah döner bende regli öncesi hiç denemdim bu sefer umudum yoktu aslında

Benimde bugun adet olmam gerekiyordu olmadim ovulosyon testi yapdm bu sekil cikti sizce ovolosyon testinde gebelik belli oluyormu varmidir sizce
Bende ilk ovulasyon testi yapmıştım hatta onlar doğruyu göstermiyor boşuna yapma demişlerdi bende çıktı atayım buraya görüntüleri

Hayirli olsun mizlr allah saglikla buyutmenizi nasip etsin bisi sorucam bnde cok belirti yasadim bu ay adetime 3 gun vae yumurtlamam 30 aralikti negatif cikti bu satten sonra pozitife donmez herhalde deilmi?
Ben lh testi gebelik testinden önce boşuna heveslenmim diye kontrol çizgisi çıkmadan diğer çizgi direk belli oldu ve aşırı koyuydu yumurtlama olamazdı reglim baya geçmişti ozaman karar verdim gebelik testi yapmaya

Ne guzel yaaa allah kucaginiza almayi nasip etsin sonsuz mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…