Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler kullanmaya başlamıştım 1 ay önceFolik asit kullanimi onemli aksatmayin hayirli ugurlu olsun![]()
Söyledikleriniz çok değerli çok teşekkür ederimKlasik olucak ama sağlıklı beslenmeYani canim sağlık ocağına, hastaneye gidip betaya baktıracağın zaman hemogram da yapar mısınız, değerlerimde düşüklük var mı dersen, onlar söylerler. Ben folis asitin, demirin etken olduğunu biliyorum. Mesela benim annem eski zamanlarda, hastaneye malum çok gidemediği için, demir eksikliğini tedavi edememiş ve bendede var şuan anemi durumunda. Yaşam kalitesini dahi etkiliyor. Değerlerine baktırdıktan sonra dr.un sana gereken bilgiyi verecektir. Hangi ek desteği ne kadar alman gerektiğini.. Vitamin gerçekten önemli. Kuruyemiş, meyve tüketmende fayda var. Çok kişide gördüm, hamile olduğunu öğrenince plastik şişe yerine cam şişe kullandılar, kimyasallardan olabildiğince uzaklaştılar. Uyku düzeni önemli.. Enn en önemlisi senin iç huzurun.. Stres yapmaman. Bunlar temel bilgiler. Bir sonraki doktora gidişinde değerlerine baktır derim. Ek tavsiyeye başlanması gerekebilir ilk 3 ay önemli zaten. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, Allah bağışlasın..
❣
Çok teşekkür ederimmmRahat ol yeter. Ben tup bebek olmasina ragmen herseyi yaptim. Agir kaldirma olayi cok agir kaldirma sadece ben 8 kiloluk kedimi kucagimda gezdiriyordum. Dusunsene 2. Hamileligi olan ve cocuklrini kucagina alan anneler var.
Ciğ gidalardan uzak durman lazim. Disarida salata yememen lazim toksoplazma en cok yesillikten gecer ve islenmemis etten.. toksoplazman pozitif cikarsa onda da pek sorun olmaz sadece dikkat edersin o kadar.
Hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun. Öncelikle 12 hafta önemli bu haftalarda beslenme çok gerekli değil bebek senin kan damarınla besleniyor. O yüzden kusma vs yaşarsan da korkma bunlar olağan. Ama yine de ceviz ve badem tüketmeye çalış. Mümkün olduğunca bol su tüket idrar yolu enfeksiyonu dan korun. Temizliğini önden arkaya doğru yap.Merhabalar bugün bhcg 16,77 çıktı. 1-2 haftalık gebelik sanırım. Bu ilk başlarda özellikle neye / nelere dikkat etmem gerekiyor ? Bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim❣
Merhabalar bugün bhcg 16,77 çıktı. 1-2 haftalık gebelik sanırım. Bu ilk başlarda özellikle neye / nelere dikkat etmem gerekiyor ? Bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim❣
Merhabalar bugün bhcg 16,77 çıktı. 1-2 haftalık gebelik sanırım. Bu ilk başlarda özellikle neye / nelere dikkat etmem gerekiyor ? Bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim❣
Ya çok teşekkür ederim, ince ince de yazmışsınızHayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun. Öncelikle 12 hafta önemli bu haftalarda beslenme çok gerekli değil bebek senin kan damarınla besleniyor. O yüzden kusma vs yaşarsan da korkma bunlar olağan. Ama yine de ceviz ve badem tüketmeye çalış. Mümkün olduğunca bol su tüket idrar yolu enfeksiyonu dan korun. Temizliğini önden arkaya doğru yap.
Kabız olmaktan kaçın. Ayaklarını sıcak tut. Terliksiz evde gezmemeye çalış. Ağır iş yapma. Ağır kaldırma değil de omuzundan hissedecek ağırlık kaldırma derler. Kendini yorgun hissettiğin zaman ayağının altına yastık koy dinlen. Çok yol yürümeni tavsiye etmem bu haftalarda bende kötü etki yapmıştı. Lekelenme vs görürsen muhakkak doktoruna görün.![]()
Haklısınız, çok teşekkürlerRahat ol diyenlere bakma öncelikle. Onların hamileliği normal seninki riskli olabilir. Doktorun sana bir şey söylemediği sürece riskli kesimde say kendini. Ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde aşırı iyi beslenmeye başladımbol fındık bol badem bol ceviz. Hep sağlıklı şeyler. Meğer ilk 3 ay önemliymiş ama ikinci 3 ay kadar önemli değilmiş.ilk 3 ay bitti ben bademden fındıktan soğudum hep. O yüzden fazla fazla dikkat ederek tiksindirme kendini. Ilk 3 ay kusmaktan bir şey yiyemeyenler var unutma
stres çok önemli ama uzulmemem gerek diye kendini de sıkma sonra patlaması kötü oluyor
kahve canın çekmiyorsa içme. Istersen gunde 1 tane içebilirsin diyor doktorlar ama burda isteme dedikleri caninin istemesi tabiki. Günde 1 tane açık çaya yarim limon ya da sıcak suya yarim limon mutlaka iç bağışıklığını kuvvetlendirip grip olmamanda yardımcı olacaktır
Tamamdır yazdım kenaraVe lütfen lekelenmen gelirse kızlar normal dimi. Lekelenme kaç gün sürüyor falan deme burda. Hemen doktorunu ara muhtemelen gel bakayım diyecek herkesin hamileliği lekelenmesi farkli sebeplerdendir unutma
Bende 6. Haftaya kadar ne yiyebşlşyorsan ye iç sonra bulantılar başlıyor![]()