hamileyim miyom çıktı

elzem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2012
464
33
68
selamlar. ben 3 gun once 12 saatlik şiddetli ağrı için devlet hastanesine gittim bana apandisit olabılır dedi. alttan tedavı etti düşük tehlıkesi yok dedi. orası başka devlet hastanesine gönderdi onlar anlayamadı üniverste hastnesine gonderdi ordan üniverste hastanesi derken heba oldum yollarda ağrım 1 dakıka bile geçmedi. neyse üniverste hastanesinde serum yedim.. gece 3de eve geldim lakin sabah 10da bu sefer özel iyi bir hastaneye gittim.
ultrasyonda miyom olduğuna saplandı boyu 4 cmmiş. myom dejerasyonuymuş.erken doğuma neden oluyormuş bebek düşebilirmiş ve bir sürü şey.
doktor hamile olduğum için ilaçta yazamadı gelsen bıle sadece serum verebılırız dedi. çok kotuyum ya başına gelen varmı?
bebek sağlıklı doğdumu.. çok acılar cekıyorum. bebegıme birşey olmasından korkuyorum erken doğuma yol acıyormuş. 22 haftalıkken cok korkuyorum

öncelikle geçmiş olsun bence başka bi hastaneye daha git belki önemsiz bişeydir erken doğum filan aklından çıkar stres yapma stres yaptıkça erken doğum ihtimalin daha çok artar rahat ol sen bebeğini düşün inşallah vakti zamanı gelince sağlıkla kucağına alırsın

Geçmiş olsun canım.Benim en yakın arkadaşımda da miyom vardı.hem bebek büyüyordu hemde miyom.ama bebeğe zarar verecek konumda değildi şükür.nisan ayında normal haftasında doğum yaptı ve miyomuda aldılar aynı anda.İnşallah seninkide aynı şekilde olur.bebeğini sağ salim kucağına alırsın canım.

elzemcim çok geçmş olsun canım yaa hemen kötü düşünme başka hastaneye göründün mü bak başka bir arkadaş yazmış arkadaşı sağlıklı doğum yapmış belki seninkide öyle birşey bebeğe etki etmeyen birşey inşallah görünmüşsündür sonuçları bekliyoruz canım

Myomun yeri önemli..Bence bir riskli gebelik uzmanı takibinde olun ve tek dr.a bağlı kalmayın..Myomla hamileliği devam eden ve bebeğini kucağına alan bir sürü insan var..Onlardan biri de benim.....:)

merhabalar bişey sormak istiyorum 14,1 MM miyom KAÇ CM ACABA YANİ 1,4 cm olabilirmi?

Elbette 1.4 cm oluyor.
Ben de çocuk istiyorum 2 tane de miyomum var 3.3 v 1.7 cm. Doktorum hamile kalmaya calıs eğer sakıncalı olursa düşük olur alırız zarar vermezse normal bir hamileliğin olur demişti...

Bende şuan hamileyim ve sistitim var üstelik antibyotğe rağmen geçmiyor. Bana dr daha kötü şeyler söyledi sakatlığa,düşüğe erken doğuma sebep olabildiğini hatta anneye bile zarar verebildiğini söyledi. Ben o kadar huzursuzm ki.. Allah korusun yavrularımızı

bende de olmuştu. hamileliğin yaklaşık 5. ayında çok şiddetli bir ağrı yaşamıştım ve apandisit ameliyatı olacaktım az kalsın. ama gayet sağlıklı bir kızım oldu şu an 4 yaşında. gebelikten sonra miyomlar küçültü. benimktaneydi i iki 5cm ve 3 cm e kadar büyüdü. düzenli kontrol yapıp hareketlerine dikat edersen bişey olmaz. şimdi ben de ikinciyi bekliyorum ve aynı ağrıları yaşamaktan korkuyorum. tedavi yok malesef sadece sürekli kontrol.

Elbette 1.4 cm oluyor.
Ben de çocuk istiyorum 2 tane de miyomum var 3.3 v 1.7 cm. Doktorum hamile kalmaya calıs eğer sakıncalı olursa düşük olur alırız zarar vermezse normal bir hamileliğin olur demişti...

çok geçmiş olsun bende çok bebek istiyorum ama yüce mevla ne demişse o olur okuyorum bakıyorum kaç bayan miyomla evlatlarını kucağına almış içini ferah tut.
doğal yollarla inşallah gebe kalırsın.

YÜCE RABBİM ŞİFA VERSİN ,

Mikrobik bişey bol su içmenizi öneririm yeşil çay için günde 2 fincan ve internetten bitkisel şeylere bakın.Kokrmayın yüce mevlam şifa verecektir.Bir yakınımdada olmuşdu bebek sağlıkla geldi dünyaya.

bende bugün ögrendim (

isin kötüsü daha yeni hamileyim 5 haftalik. muhtemelen daha öncede vardi bende. ama kontrol edilmedigimden haberimiz yoktu. simdi cok korkuyorum allahima emanet yavrum.

sizin sonradan mi cikti ?

Slm bende de 5 haftalık hamileyken dr. kist var demişti.(miyomla kist aynı şey sanırım).Çok korkmuştum, dr.a sordum ne olur diye.O da bişey olmaz, genelde çoğu kendiliğinden kaybolur demişti.2 hafta sonra gittiğimde yok olmuştu. İnşallah seninki de geçer. Sen sordun mu doktoruna?

Allah yardımcınız olsun bebeklerimizi ve bizi korusun korkmayın Allah'tan ümit kesilmez inşaallah hiç sorun olmadan bebeklerinizi kucağınıza alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…