- 30 Mart 2012
- 464
- 33
- 68
selamlar. ben 3 gun once 12 saatlik şiddetli ağrı için devlet hastanesine gittim bana apandisit olabılır dedi. alttan tedavı etti düşük tehlıkesi yok dedi. orası başka devlet hastanesine gönderdi onlar anlayamadı üniverste hastnesine gonderdi ordan üniverste hastanesi derken heba oldum yollarda ağrım 1 dakıka bile geçmedi. neyse üniverste hastanesinde serum yedim.. gece 3de eve geldim lakin sabah 10da bu sefer özel iyi bir hastaneye gittim.
ultrasyonda miyom olduğuna saplandı boyu 4 cmmiş. myom dejerasyonuymuş.erken doğuma neden oluyormuş bebek düşebilirmiş ve bir sürü şey.
doktor hamile olduğum için ilaçta yazamadı gelsen bıle sadece serum verebılırız dedi. çok kotuyum ya başına gelen varmı?
bebek sağlıklı doğdumu.. çok acılar cekıyorum. bebegıme birşey olmasından korkuyorum erken doğuma yol acıyormuş. 22 haftalıkken cok korkuyorum
ultrasyonda miyom olduğuna saplandı boyu 4 cmmiş. myom dejerasyonuymuş.erken doğuma neden oluyormuş bebek düşebilirmiş ve bir sürü şey.
doktor hamile olduğum için ilaçta yazamadı gelsen bıle sadece serum verebılırız dedi. çok kotuyum ya başına gelen varmı?
bebek sağlıklı doğdumu.. çok acılar cekıyorum. bebegıme birşey olmasından korkuyorum erken doğuma yol acıyormuş. 22 haftalıkken cok korkuyorum