- 10 Aralık 2022
- 2.708
- 1.419
-
- Konu Sahibi Coksukurbugunume
Kollarım kaşınıyor sırtım kaşınıyor bacaklarım kaşınıyor dün sağ dirseğim kaşınıyorduKaşıntınız nerelerde oluyor? Ben de 3 yıl önce uyuz geçirdim
İlk belirtiler neydi? Direkt kaşıntı mı oldu yoksa bir görsel falan oldu ordan mı anladınız yara gibi mi olacak?Kaşıntınız nerelerde oluyor? Ben de 3 yıl önce uyuz geçirdim
Belirtisiz bir kaşınmaysa hamilelikten olabilir. Kaç haftalik hamilesiniz? Benim 35ten sonra falan delirircesine ellerim ve ayaklarim kaşınıyordu, karaciğer testlerini falan yaptirdim ama birseh cikmadi doktorum dogumdan sonra 15gün-1ay icerisinde geçecegini söyledi, oyle de oldu.Kollarım kaşınıyor sırtım kaşınıyor bacaklarım kaşınıyor dün sağ dirseğim kaşınıyordu
Sabah kalktım kolonya sürdüm her yerime korkudan
Anlamıyorum ki sebebini bir kabarcıklı vs yok göğüslerim kaşınıyor gibi ama gebelikten dolayı büyüdüğü için bir kaç zamandır zaten kaşınıyordu anlamadım ondan mı yine
Daha 18.haftaya bugün başladıkBelirtisiz bir kaşınmaysa hamilelikten olabilir. Kaç haftalik hamilesiniz? Benim 35ten sonra falan delirircesine ellerim ve ayaklarim kaşınıyordu, karaciğer testlerini falan yaptirdim ama birseh cikmadi doktorum dogumdan sonra 15gün-1ay icerisinde geçecegini söyledi, oyle de oldu.
Bilemiyorum ki, vücudumda hiç bir belirti yok sadece kaşınıyorum daha doğrusu aklıma geldi ya misal şu an sırtım kaşınıyor çok rahatsız ediyor bu durumUyuzda kızarıklıklar filan oluyo sanki ya.
KAraciğer temizse psikolojiktir ya. Yakında kan verdiniz miBilemiyorum ki, vücudumda hiç bir belirti yok sadece kaşınıyorum daha doğrusu aklıma geldi ya misal şu an sırtım kaşınıyor çok rahatsız ediyor bu durum
Verdim su an bekliyorum bakalımKAraciğer temizse psikolojiktir ya. Yakında kan verdiniz mi
Kan sonucu çıktı bir sorun yok dedi.KAraciğer temizse psikolojiktir ya. Yakında kan verdiniz mi
Merhaba yok değilmiş pskolojikmis gittim hastaneye hamileyim diye başka ciğer değerlerime falan bile bakıldı bazen gebeliklerde oluyormuş.uyuzdur kesin eklem ve kivrimli bolgelerde ve goguslerde cikiyor zaten sonradan kabarciklar olusuyor allah sifalar versin ben ziver kullandim bekliyorum suan
Belli değilse doktor mu ilaç kullanın dedi zarar vermez mi bebiseevet ama benimde belli degil bende bir suru vitamin kullaniyorum doktor yan etkids olmus olabilir dedi ama tedbirli olmak istedim benimde sadece ellerim kolum kasiniyor merak ediyorum
Ayyy çok özür dilerim ben neden öyle düşündüm acabaahaha tesekkur ederim benim bebisim yoksizin adiniza cok sevindim zor hissetmissinizdir
ikinci tableti kullandiktan sonra bitiyormus
umarim
benimde biter
bence cok saf tatli bi dusunce ozur dilenecek bir sey soylemedin bu arada benimde kasintim gecti ıkıncı tabletten sonra asırı rahatladım ben çantama kucuk sprey hazırladım sirkeli su bence sende yap askımcım ınsanların cogu pıslık olmus dalin spreyıme veda ettimAyyy çok özür dilerim ben neden öyle düşündüm acabaAllah şifa versin nerde derdi olan varsa çabucak bitsin gitsin insallah bu uyuz belasi
Bende şimdi korkumdan sürekli maske mesafe geçiriyorum günlerimi, ellerimi sürekli sabunluyorum eğer sabun fırsatı bulamıyorsam kolonya devamlı. Sirkeli su çok mantıklıymış onu da sprey gibi yapayım alayım yanıma teşekkür ederimbence cok saf tatli bi dusunce ozur dilenecek bir sey soylemedin bu arada benimde kasintim gecti ıkıncı tabletten sonra asırı rahatladım ben çantama kucuk sprey hazırladım sirkeli su bence sende yap askımcım ınsanların cogu pıslık olmus dalin spreyıme veda ettim