Hamileyim lökosit yüksek

nobody8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2014
24
5
Merhaba kızlar 15 haftalık hamileyim idrar tahlilimde lökosit 14, epitel 19, bakteri 21 ve lökosit esteraz pozitif ++ çıktı. İnternetten baktım sanırım enfeksiyon olduğuna işaretmiş aynı durumla karşılaşan var mı sıkıntı olur mu lütfen yardımcı olun

Korkmayin, benim de yuksek cikiyordu. 20lik disim cok agridi. Antibiyotik kullandim hep. Hamileler icin yazilabilen antibiyotikler var, doktorunuz onlardan yazar.

Benim lökosit 500lerde çıkmıştı. Antibiyotik kullandım geçti. Korkmayın doktorunuzla görüşün, geçmiş olsun

Teşekkür ederim kızlar Cuma günü gideceğim ama tedirgin oldum o güne kadar kafamda kurmamak için size danışayım dedim :) tekrar teşekkürler cevaplarınız için

Enfeksiyon varmış, doktorunuz seviyesine bakıp antibiyotik verebilir vermeyebilir de. Bende hep çıkardı doktor çok yüksek olmadığını antibiyotiğe ihtiyaç olmadığını söylerdi. Duruma bağlı.

Benim aşağıdaki gibi çıktı değerlerim ama şu aşamada antibiyotiğe gerek yok, gebelikte lökosit biraz yüksek çıkabilir dediler. Birkaç gün sonra kültür testi de vereceğim. Sanırım antibiyotiği ona göre veriyorlarmış. Bazen lökosit çıkıp kültürde üreme olmayabiliyormuş. Bu durumda da antibiyotiğe gerek olmuyormuş.

Eklentiler

• 3B6D2CD9-84D5-43E5-BFD2-130656B613EB.png
    162 KB · Görüntüleme: 2.119
  • A976A680-AD8C-444A-B75A-963652F8464A.png
    158,1 KB · Görüntüleme: 1.605
  • 75069C8C-23BD-436F-B2F3-C8ECAC266FF0.png
    155,1 KB · Görüntüleme: 1.286
  • 2EB1A625-BBA6-4D09-A359-5066C7C62D12.png
    168,2 KB · Görüntüleme: 2.215
Sizde kaç civarında çıkıyordu acaba benim sonuçlara benzer miydi? Umarım bende de gerek kalmaz ilaç kullanmaya

Anladımm inşallah bende de gerek kalmaz antibiyotiğe, sizin kültür testi de temiz çıkar inşallah

Doktor bana gebelikte artan vajinal akinti Lokosit degerini yukseltiyor dedi, benim de en son 30 cikti ama enfeksiyona dair hicbir sikayetim yok. İlaca simdilik gerek yok dedi.

Yeni biontech oldum, biraz gecsin tekrar idrar ve kultur vericem

Doktor bana gebelikte artan vajinal akinti Lokosit degerini yukseltiyor dedi, benim de en son 30 cikti ama enfeksiyona dair hicbir sikayetim yok. İlaca simdilik gerek yok dedi.

Yeni biontech oldum, biraz gecsin tekrar idrar ve kultur vericem
Ben de 1hafta önce biontech oldum belki onunla alakalıdır. Cuma günü gidip görüşeceğim doktorla inşallah. Sizin lökosit esteraz da pozitif mi çıktı peki?

Ben de 1hafta önce biontech oldum belki onunla alakalıdır. Cuma günü gidip görüşeceğim doktorla inşallah. Sizin lökosit esteraz da pozitif mi çıktı peki?
Lokosit esteraz, lokosit kumesi mi oluyor? Benim tahlildeki degerlerde lokosit kumesi diye bir sey var, onda 0 yaziyor. Bu arada Biontech uzerine tahlil.yaptiysaniz belki ondan da sapitmia olabilir degerler, benim ilk doz sonrasi basima gelmisti. Bi hafta 10 gun sonra tekrarlayinca degerler normal olmustu

Selam herkese,
23 haftalik gebeyim.
Bir önceki tahlilimde bakteri 9 cikmisti kültür yapildi. kültürde üreme olmadigi görülünce ilaç falan vermedi doktorum. Bol su önerdi. sonraki tahlilimde 4 cikti bakterim fakat bugünkü tahlilimde bakteri 24 olmuş. gerçi farkindaydim kasintim vardi az biraz. Bakinirken mesajlarınıza rastladım. Ben de yazmak istedim ve üye oldum.
Herkese cok geçmiş olsun.
esteraz bende negatif cikmis
epitel: 1
bakteri 24
eritrosit neyse o da 4 cikmis 0-3 arasi olmaliymis değerler.
hemogramda wbc : 15,85 yüksek , neu : 12,69 yuksek
genel bir iltihabim var herhalde bu degerler hep yüksek cikar bende.

Eluard hayirli olsun, sagsalim bebeğinizi kucaginiza almissiniz.
Saglikla darisi bizim basimiza inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…