Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizde kaç civarında çıkıyordu acaba benim sonuçlara benzer miydi? Umarım bende de gerek kalmaz ilaç kullanmayaEnfeksiyon varmış, doktorunuz seviyesine bakıp antibiyotik verebilir vermeyebilir de. Bende hep çıkardı doktor çok yüksek olmadığını antibiyotiğe ihtiyaç olmadığını söylerdi. Duruma bağlı.
Anladımm inşallah bende de gerek kalmaz antibiyotiğe, sizin kültür testi de temiz çıkar inşallahBenim aşağıdaki gibi çıktı değerlerim ama şu aşamada antibiyotiğe gerek yok, gebelikte lökosit biraz yüksek çıkabilir dediler. Birkaç gün sonra kültür testi de vereceğim. Sanırım antibiyotiği ona göre veriyorlarmış. Bazen lökosit çıkıp kültürde üreme olmayabiliyormuş. Bu durumda da antibiyotiğe gerek olmuyormuş.
Ben de 1hafta önce biontech oldum belki onunla alakalıdır. Cuma günü gidip görüşeceğim doktorla inşallah. Sizin lökosit esteraz da pozitif mi çıktı peki?Doktor bana gebelikte artan vajinal akinti Lokosit degerini yukseltiyor dedi, benim de en son 30 cikti ama enfeksiyona dair hicbir sikayetim yok. İlaca simdilik gerek yok dedi.
Yeni biontech oldum, biraz gecsin tekrar idrar ve kultur vericem
Lokosit esteraz, lokosit kumesi mi oluyor? Benim tahlildeki degerlerde lokosit kumesi diye bir sey var, onda 0 yaziyor. Bu arada Biontech uzerine tahlil.yaptiysaniz belki ondan da sapitmia olabilir degerler, benim ilk doz sonrasi basima gelmisti. Bi hafta 10 gun sonra tekrarlayinca degerler normal olmustuBen de 1hafta önce biontech oldum belki onunla alakalıdır. Cuma günü gidip görüşeceğim doktorla inşallah. Sizin lökosit esteraz da pozitif mi çıktı peki?
İcmeye calisiyorum zorlayarak 2Lt. anca her gün bir diş sarmisak aliyorum. Temizlik icin Elma sirkesi karisimi kullaniyorum.Bol su için