• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim kilo alamıyorum

matmazeleylem

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2021
31
3
6
29
Kızlar hayırlı geceler. Ben 7 aylık hamileyim ve 53 kiloyum. 52 kiloda hamile kaldım ve önce 2 kilo verdim. 7 ayda 3 kilo alabildim sadece. Doktor bunun riskli olduğunu söyledi. Bebeğin plesentası aşağıda ve bebeğim 1 hafta geriden geliyor. Şu an bi tane çocuğum var. Eşim asker olduğu için yalnız bakıyorum. Hem bebek hem ev işleri derken haliyle bu aralar ayakta duracak mecalim kalmıyor. Bebeğim çok aşağıda olduğu için sürekli ağrı çekiyorum. Sizden ricam öneride bulunmanız. Hem benim hem bebeğimin kilo alması için neler yapabilirim. Ayrıca bebeğin aşağıda olmasını engelleyebilir miyim. Umarım derdimi anlatabilmişimdir.

Bende 5 aylık hamileyim yeni yeni başladım kilo olmaya. Ama sizin durumunuz farklı vitaminlerinizi düzenli kullanıyor musunuz? Kilo alabilmek için düzenli saatli beslenmek gerekiyor. Meyve saatinizi aksatmayın. İnşallah bebeğiniz sağlıkla büyür çok geçmiş olsun.

Kızlar hayırlı geceler. Ben 7 aylık hamileyim ve 53 kiloyum. 52 kiloda hamile kaldım ve önce 2 kilo verdim. 7 ayda 3 kilo alabildim sadece. Doktor bunun riskli olduğunu söyledi. Bebeğin plesentası aşağıda ve bebeğim 1 hafta geriden geliyor. Şu an bi tane çocuğum var. Eşim asker olduğu için yalnız bakıyorum. Hem bebek hem ev işleri derken haliyle bu aralar ayakta duracak mecalim kalmıyor. Bebeğim çok aşağıda olduğu için sürekli ağrı çekiyorum. Sizden ricam öneride bulunmanız. Hem benim hem bebeğimin kilo alması için neler yapabilirim. Ayrıca bebeğin aşağıda olmasını engelleyebilir miyim. Umarım derdimi anlatabilmişimdir.

Kilo almamış olmanız aslında başlı başına bir sıkıntı değil. 19. Haftamdayım ve -2 kilodayım hala. Ancak doktorunuz bebeğinizde bir gelişim geriliği gördüyse keşke vitamin takviyesi falan sorsaydınız. Muz, ceviz gibi gıdalar güzel kilo yapıyor bebeğe. Mutlaka vitamin değerleriniz kontrol ettirip multivitamin takviyesi için danışın. Bir de çinko çok önemli çünkü tüm vitaminlerin bebek tarafından emilimini sağlayan şey. Mümkün olduğunca balık tüketmeye çalışın.

Back