Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamileyim kese göründü ama boş gebelik mi diye korkuyorum
- Konu Sahibi sudem du
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- boş gebelik;geç döllenme
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ya bilmiyorum pazartesi gideceğim süreç biraz zordu ondan korkuyorum yaKorkmayın, geç döllenme olmuş olabilir herkes aynı haftada ya da aynı zamanda bebeği ve kalp atışını duyacak diye bir durum yok. Stres yapmayın bu süreçte en önemlisi bu
- 21 Şubat 2022
- 1.776
- 2.765
- 63
Yok yaşamadım da bizim normal çocuğumuz olmazdı eşimde sorun vardı bendede pcos vardı düzelmiş eşim hamile kaldım bayada bı uğraştık ilk tüp Bebek yaptırdık tutmadı o yüzdenDaha önce böyle bir şey mi yaşadınız neden olumsuz düşünüyorsunuz bu kadar
- 5 Ekim 2022
- 1.019
- 1.169
- 63
- 31
Benmde öyleydi kese bile görünmüyordu kese göründü bu sefer bebek görünmedi bebek göründü bu sefer kalp atışı yoktu tekrar gidince kalp atışınida gördüm ve çok şükür şuan 32 haftalığm sende endişe etme lütfenHamileyim büyük ihtimalle 7,8 haftalık filan cuma günü hastaneye gittim öğrendik 10mm dedi keseyi ultrasonda gördü 10 gün sonra çağırdı daha kduymadı boş gebelik diye çok korkuyorum
Hamileyim büyük ihtimalle 7,8 haftalık filan cuma günü hastaneye gittim öğrendik 10mm dedi keseyi ultrasonda gördü 10 gün sonra çağırdı daha kduymadı boş gebelik diye çok korkuyorum
Stress yaptıkça daha kötü olur.
İçini ferah tut ve kontrolünü ihmal etme.
Allah razı olsun inşallahBenmde öyleydi kese bile görünmüyordu kese göründü bu sefer bebek görünmedi bebek göründü bu sefer kalp atışı yoktu tekrar gidince kalp atışınida gördüm ve çok şükür şuan 32 haftalığm sende endişe etme lütfen
Strese girmek isteyiyorumda oluyor işte ister istemezStress yaptıkça daha kötü olur.
İçini ferah tut ve kontrolünü ihmal etme.
- 21 Mayıs 2023
- 176
- 78
- 18
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsinAllah ne guzel hamileligi nasip etmis insallah kucagina almayida nasip eder. Bizede dua et olurmu
- 21 Şubat 2022
- 1.776
- 2.765
- 63
Benim de ilk karından görünmemişti alttan bakıp görmüştü. Ben de pcosluyum dr pcosluların zor hamile kaldığını ama düşük vs riskinin olmadığını söylemiştiYok yaşamadım da bizim normal çocuğumuz olmazdı eşimde sorun vardı bendede pcos vardı düzelmiş eşim hamile kaldım bayada bı uğraştık ilk tüp Bebek yaptırdık tutmadı o yüzden
Ay inşallah pazartesi gidicem bakalımBenim de ilk karından görünmemişti alttan bakıp görmüştü. Ben de pcosluyum dr pcosluların zor hamile kaldığını ama düşük vs riskinin olmadığını söylemişti
- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.516
- 198
Bende aynı durumdayım kese göründü bebek görünmedi 5 haftaligim cuma tekrar gidicezHamileyim büyük ihtimalle 7,8 haftalık filan cuma günü hastaneye gittim öğrendik 10mm dedi keseyi ultrasonda gördü 10 gün sonra çağırdı daha kduymadı boş gebelik diye çok korkuyorum
Çok şükür gördük kalp atımı var dedi doktorumuzMerhaba aynı şeyi yaşıyorum. Son durumunuz nedir?
İnşallah görünürBende aynı durumdayım kese göründü bebek görünmedi 5 haftaligim cuma tekrar gidicez
İnşallahİnşallah görünür
- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.516
- 198
Maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Benimde son adet tarihi 31 Temmuz buna göre 7-8 haftalık olması gerekiyor ultrasonda 5+3 göründü kese var bebek yok. Kan sonucumda daha çok yeni gibi. Cuma gitcez bizde hayırlısı hepimizin hakkında inşallahÇok şükür gördük kalp atımı var dedi doktorumuz
İnşallah hiç korkma geç yumurtlamişsindirMaşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Benimde son adet tarihi 31 Temmuz buna göre 7-8 haftalık olması gerekiyor ultrasonda 5+3 göründü kese var bebek yok. Kan sonucumda daha çok yeni gibi. Cuma gitcez bizde hayırlısı hepimizin hakkında inşallah