Arkadaslar 5 haftalik hamileyim. Dün doktora gittim ve kedim oldugunu söyledim. ,,Bence sen o kediden hemen kurtul, risk var. Düsük yaptirir. Evin icinde kedimi olur, tüy felan olur." dedi. (Bulundugum bölgedeki en iyi doktor bu doktor, bunu söylemesi disinda gayet iyi bir doktor) Kedimi nasil sokaga atarim ben. Benimle uyuyor. Geceleri geliyor beni emiyor. Asilari tamam, parazitlerini her 30-45 güne bir yaptiriyoruz. Kumunu esim temizliyor. Birde ben toksoplazma positivim yani bagisikliligimda var. Ayrica bahceyede cikarmiyoruz artik. Doktor öyle deyince ister istemez acaba bahcedemi beslemeye devam etsek dedik ama kis geliyor üsür benim kizimBensiz uyuyamaz Hamileyken kedi besleyenler bana tecrübelerini yazabilirmi lütfen....
Bende 15 haftalık hamileyim. 1,5 yaşındada tüylü bir kızım var :) Veterinerimde doktorumda aşıları oldugu sürecehiçbir sakıncasının olmadığını hatta faydası olacağını söyledi. Eşim tedirgin olmuştu fakat duyduktan sonra rahatladı. evde bir özürlü çocugumuz olsa yeni doğana zarar verecek diye evden atabilirmiyiz. benc ebuda aynı şey, bunlarda evlat alışıyorlar bize. Bize muhtaçlar yapmayın lütfen. Yurt dışında hamile kaldıklarında özellikle sahipleniyorlar çocukları sosyal olsun paylaşmayı bilsin ve bağışıklık sistemi kuvvetli olsun diye.. Bence çocuk oluyor die evdeki canını sahiplendirmek kötü o hayvanında ahı tutar.Arkadaslar 5 haftalik hamileyim. Dün doktora gittim ve kedim oldugunu söyledim. ,,Bence sen o kediden hemen kurtul, risk var. Düsük yaptirir. Evin icinde kedimi olur, tüy felan olur." dedi. (Bulundugum bölgedeki en iyi doktor bu doktor, bunu söylemesi disinda gayet iyi bir doktor) Kedimi nasil sokaga atarim ben. Benimle uyuyor. Geceleri geliyor beni emiyor. Asilari tamam, parazitlerini her 30-45 güne bir yaptiriyoruz. Kumunu esim temizliyor. Birde ben toksoplazma positivim yani bagisikliligimda var. Ayrica bahceyede cikarmiyoruz artik. Doktor öyle deyince ister istemez acaba bahcedemi beslemeye devam etsek dedik ama kis geliyor üsür benim kizimBensiz uyuyamaz Hamileyken kedi besleyenler bana tecrübelerini yazabilirmi lütfen....
Bence vermeyin. Çocuk benim kedi benim deyin.isine gelmeyen evinize gelmesinBenim de iki kedim var. Zaten hayvan sevmeyen kayınvalidem hamile kaldığımı duyunca kediler gidecek dedi. Şimdi kedilerimi geçici olarak verebileceğim birilerini arıyorum.
Sen niye veriyorsun hemen kaynananın lafına ! Sen kedi bakmaBenim de iki kedim var. Zaten hayvan sevmeyen kayınvalidem hamile kaldığımı duyunca kediler gidecek dedi. Şimdi kedilerimi geçici olarak verebileceğim birilerini arıyorum.
Benim kedim yok ama yazmak istedim doktor doğrusunu bilir sokaga atmak yerine bir tanıdığınıza yada hayvan barınağına bırakabilirsiniz hem bebeginiz olacak ona zararlı sonuçta bebek bu riske atılacak birşey degil bende hayvanları severim ama evde besleme taraftarı degilim herkesin sevgisi farklı tabiki ama sokağa atmayın güvenilir ni hayvan bakım evine bırakınArkadaslar 5 haftalik hamileyim. Dün doktora gittim ve kedim oldugunu söyledim. ,,Bence sen o kediden hemen kurtul, risk var. Düsük yaptirir. Evin icinde kedimi olur, tüy felan olur." dedi. (Bulundugum bölgedeki en iyi doktor bu doktor, bunu söylemesi disinda gayet iyi bir doktor) Kedimi nasil sokaga atarim ben. Benimle uyuyor. Geceleri geliyor beni emiyor. Asilari tamam, parazitlerini her 30-45 güne bir yaptiriyoruz. Kumunu esim temizliyor. Birde ben toksoplazma positivim yani bagisikliligimda var. Ayrica bahceyede cikarmiyoruz artik. Doktor öyle deyince ister istemez acaba bahcedemi beslemeye devam etsek dedik ama kis geliyor üsür benim kizimBensiz uyuyamaz Hamileyken kedi besleyenler bana tecrübelerini yazabilirmi lütfen....
Hamileyken 5 kedim vardi ve toksoplasma testim negatif cikmisti. Ona ragmen benim doktorum at onlari vs demedi, dese bir daha gitmezdim zaten. Kediden tokso bulasma ihtimali, iyi yikanmamis salatadan ya da iyi pismemis etten bulasma ihtimalinden cok daha dusuk. Sadece onlem olarak kumunu siz degistirmeyin; mecbur kalirsaniz da eldiven kullanin, bu kadar.Arkadaslar 5 haftalik hamileyim. Dün doktora gittim ve kedim oldugunu söyledim. ,,Bence sen o kediden hemen kurtul, risk var. Düsük yaptirir. Evin icinde kedimi olur, tüy felan olur." dedi. (Bulundugum bölgedeki en iyi doktor bu doktor, bunu söylemesi disinda gayet iyi bir doktor) Kedimi nasil sokaga atarim ben. Benimle uyuyor. Geceleri geliyor beni emiyor. Asilari tamam, parazitlerini her 30-45 güne bir yaptiriyoruz. Kumunu esim temizliyor. Birde ben toksoplazma positivim yani bagisikliligimda var. Ayrica bahceyede cikarmiyoruz artik. Doktor öyle deyince ister istemez acaba bahcedemi beslemeye devam etsek dedik ama kis geliyor üsür benim kizimBensiz uyuyamaz Hamileyken kedi besleyenler bana tecrübelerini yazabilirmi lütfen....