• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyim kayseri de olanlar hangi doktoru önerir siniz

DESBL

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2014
28
0
6
34
Kırşehir
kanamam olduğu için humada direk beni hakan kayaya yönlendirdiler ana hiç bilgi vermedi hamiş olanlar kimi önerirsiniz

canım çok bir bilgim yok Kayseri'ye yeni geldim sayılır ama daha dün bir arkadaşım hüma'da dr. Erşad Batmaz'ın iyi olduğunu söyledi. Paylaşayım dedim. Allah kolaylık versin :)

Ayni hastanede yani hüma da Cahit beye gidiyorum kesinlikle süper bi dr. Ve kayseri de çok sevilen tutulan biri. Ersat beye de çok iyi diyorlar hic gitmedim ben ona. Hamile Değilim ama bir çok tanıdığım Cahit beye doğum yaptirdi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende kayseride yeniyimm canımda o yüzden karar veemyorum bde beim kanamam oluyordu doktor igne yaptı brsey demedi inşllhh birsey olmaz dediii gnderdiii .

Geçmiş olsun cnm dikkat et kendine. Valla ben bebek düşünüyorum o yüzden kontrole falan gidiyorum daha bir ay oldu zaten gideli. Ama Cahit beyin adını çok duydum bide dediğim gibi bir çok yakinim da daha önce hep ona gitmişler. Kesinlikle çocuğun olmaz dedikleri hastaların bu dr sayesinde hamile olduklarını çok duydum. Orası da özel ama diğer özel hastanelere çok para vermeni tavsiye etmem gerçekten çok ücret istiyorlar.

Geçmiş olsun cnm dikkat et kendine. Valla ben bebek düşünüyorum o yüzden kontrole falan gidiyorum daha bir ay oldu zaten gideli. Ama Cahit beyin adını çok duydum bide dediğim gibi bir çok yakinim da daha önce hep ona gitmişler. Kesinlikle çocuğun olmaz dedikleri hastaların bu dr sayesinde hamile olduklarını çok duydum. Orası da özel ama diğer özel hastanelere çok para vermeni tavsiye etmem gerçekten çok ücret istiyorlar.

Allah sanada nasp etsin canımm inşallh ben 8inci ayımda kaldım yumurtlama günün gercekten cokk önemli.üçüncü igneden sonra tekrar gidicem ondan sonraa degştircemmm doktorumuu zatenn 25 tl ymiş Cahit beyy

Merhaba bende 9aylık evliyim ve aslında evlenmeden öncede Kayseri'de Dr um çetin arık tı kendisi mükemmel bir Dr ama çözüm odaklı değil yarın sevgi hastanesinde Ayşe yılmazsoy a gidicem bakalım bende pko var ama ben hamile kalmak istiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tatlım kesinlikle Çetin arıka gitmeyin derim. ilgi motivasyon yok bilgilendirmesi için soruyorsun dili ile dişi arasında birşeyler söyleyip geçiştiriyor. hadi anladım yüzlerce kişiye doğum yaptırıp aynı şeyleri söylesede biz yeni çocuk sahibi olacaklar için söyledikleri çok kıymetli o yüzden daha çok ilgi göstermeli. Fazla üzerinde durmadan aylık kontroller neyse ultrasonda bakıp gönderiyor. Doğum esnasında hiç mi hiç ilgilenmedi. Çetin arık'ı tavsiye etmem. Çok pişmanım keşke başka doktara gitseydim.

Back