• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim inş fakat doktorun söylediği korkuttu

beyazkagitlarsd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2021
31
27
3
Kızlar Hayırlı cumalar,

adetim 6 gün gecikti

reglden 1 gün önce betam 42 cıktı doktor cok düüsük dedi sacma sapan konstu canımı sıktı.
3 gün sonra tekrar gittim 154 cıktı 2 gün sonra tekrar gittim aynı doktor sen kimyasalsın dedi kanıma bakmadan bile ama artıs güzel dediysem de :(
niye öyle dedi 154 den sonra bir daha gitmedim canımı fena sıktı.

suan uygulamaya göre 4+4 üm sizce düsük mü gerci bir daha kan vermedm ama belki baya yükseldi

Kızlar Hayırlı cumalar,

adetim 6 gün gecikti

reglden 1 gün önce betam 42 cıktı doktor cok düüsük dedi sacma sapan konstu canımı sıktı.
3 gün sonra tekrar gittim 154 cıktı 2 gün sonra tekrar gittim aynı doktor sen kimyasalsın dedi kanıma bakmadan bile ama artıs güzel dediysem de :KK43:

suan uygulamaya göre 4+4 üm sizce düsük mü gerci bir daha kan vermedm ama belki baya yükseldi
Bazı doktorların patavatsızlığı işte. Üzme kendini. Hamilesin basbayağı. Değerlerin de gayet iyi. Kan vermeye devam et.
Çoğu doktor keseyi ve bebeği görmeden hamilesin demiyor.

Kızlar Hayırlı cumalar,

adetim 6 gün gecikti

3 gün sonra tekrar gittim 154 cıktı 2 gün sonra tekrar gittim aynı doktor sen kimyasalsın dedi kanıma bakmadan bile ama artıs güzel dediysem de :KK43:

Üzme kendini kimyasal olsaydın adet kanı gibi vücuttan atılıyor diye biliyorum herhangi bi kanaman yoksa endişe etme moralini bozma rabbim izniyle bi şey olmaz yolunda gider İnş

Canım seni üzmek istemem ama değerin çok düşük. Regl geçmiş üstelik. Geç döllenmeninde sınırındasın. İstersen tekrar test yaptır. Bnde yaşadım kimyasal gibi duruyor. 😔😔😔

Sürekli kan verip takip etme olayını anlamıyorum ben. 2 hamileliğimde de boyle birsey yapmadı doktorlarım. Başta kan tahlili yapıldı hamile olduğum anlaşılınca , ultrason ile bakıldı sonra da kalp atışı zamanı kontrole çağırdılar. Stresten başka birşey değil bence sürekli kan vermek

Sürekli kan verip takip etme olayını anlamıyorum ben. 2 hamileliğimde de boyle birsey yapmadı doktorlarım. Başta kan tahlili yapıldı hamile olduğum anlaşılınca , ultrason ile bakıldı sonra da kalp atışı zamanı kontrole çağırdılar. Stresten başka birşey değil bence sürekli kan vermek
işte biz biraz erken öğrennce sanırım öyle bir döngüye giriyoruz

Kızlar Hayırlı cumalar,

adetim 6 gün gecikti

saçma bi doktora denk gelmişsin canım sıkma canını. ben de adetten 3 gün sonra 30la öğrendim ve 2şer gün arayla 62 102 diye gitti ama şimdi 9 haftaya geldik bile. mümkünse başka doktora görün. 2 hafta sonra gidersen daha iyi olur. için rahat etsin diye bence bir kez daha kan ver. hayırlı olsun:KK200:

Kızlar Hayırlı cumalar,

adetim 6 gün gecikti

Bence artış normal canım hiç sıkma canını ben kendim artışı takip edip kese için doktora gitmiştim tam 2 kat artmadığı zaman da oldu ve benim ikiz gebelikmiş zaten senin 2 kat artış olmuş kimyasalda azalır ya da çok az artar benim bildiğim

saçma bi doktora denk gelmişsin canım sıkma canını. ben de adetten 3 gün sonra 30la öğrendim ve 2şer gün arayla 62 102 diye gitti ama şimdi 9 haftaya geldik bile. mümkünse başka doktora görün. 2 hafta sonra gidersen daha iyi olur. için rahat etsin diye bence bir kez daha kan ver. hayırlı oeldi Olsun:KK200:
Mesajın bana ilaç gibi geldi .Allah Razı olsunnn canım.. cok sağ ol..
Adetten 3 gün sonra30 du sonra yükseldi öyle mii ayyy ne güzelll ya Allahım sağlıklanasip etsin sana bebeğini.

Kızlar Hayırlı cumalar,

adetim 6 gün gecikti

Bugünkü değerin 300 civarıysa sıkıntı yoktur canım sen bi git baktır zaten acilde hcg baktıracam dersen hemen bakıyolar

Bence artış normal canım hiç sıkma canını ben kendim artışı takip edip kese için doktora gitmiştim tam 2 kat artmadığı zaman da oldu ve benim ikiz gebelikmiş zaten senin 2 kat artış olmuş kimyasalda azalır ya da çok az artar benim bildiğim
ikiz miii ayyyyyyy ne güzellll :anneadayı::-) Darısı başıma insallahhhh

Mesajın bana ilaç gibi geldi .Allah Razı olsunnn canım.. cok sağ ol..
Adetten 3 gün sonra30 du sonra yükseldi öyle mii ayyy ne güzelll ya Allahım sağlıklanasip etsin sana bebeğini.
eveeet kuzum valla benim de düşük geçmişim var. yine aynısı olacak sandım çünkü geç döllenme imkanı yok ilişki tarihini biliyorum. doktor da çok umut etme demişti ama tuttu valla. sadece 1 hafta geriden geliyordu ama kalp atışını duyduk. bakalım ay sonunda 11 hafta bittiğinde tekrar randevumuz var şimdilik iyi gidiyor :) bebek cidden mucize olmaz denilen şeyler olabiliyor yeter ki stres yapma o hepsinden daha zararlı.. :) <3<3

Petunyaaa00 Petunyaaa00 B beyazkagitlarsd kizlar temmuz anneleri gurubuna gelsenize ordada bu keseydi kalp atisi konulari dönüyor gelin doguma kadar oradayız😎
1 aralık-saat 12.45 / 680
3 aralık-saat 08.15 / 842
4 aralık-saat 08.30 / 1100 saat 14.30 1225
Bende de kimyasal veya dış gebelik suphesi oldugunu söyledi doktorlar sizce nasıl :(

1 aralık-saat 12.45 / 680
3 aralık-saat 08.15 / 842
4 aralık-saat 08.30 / 1100 saat 14.30 1225
Bende de kimyasal veya dış gebelik suphesi oldugunu söyledi doktorlar sizce nasıl :(

Back
X