• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim inanamıyorum..

çok çok mutluyum çünkü bende hamileyim dün doktora gidip onaylattım daha 5 haftalıkmış ama inanamıyorum bir an evvel karnım büyüsün onun varlığını hissedeyim istiyorum eşimle ikimizde sersem gibi olduk kendi kendime bebeğimle konuşmaya başladım allah isteyen herkese nasip etsin

tebrik ederim kızlar göözünüz aydın
inş. sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız
aradan aylarda geçse hala inanamayacaksınız göbişte bebiş olduğuna ancak kucağımıza alıp mis kokusunu içine çekince anlayacağız galiba :emir_bebek:

tebrikler canım. daha önce yazacaktım. ancak fırsat oldu. 1000 olunca kese alttan görünür sadece derler bir de. senin daha 1000 olmadan üstten görünmüş. maşşşallah.
ben daha yeni bu hafta sonu gireceğim ultrasona. 6. haftamız tamam olacak sata göre. 6+ lar başlayacak. kalp atışı duyar mıyım acaba?

tebrikler canım. daha önce yazacaktım. ancak fırsat oldu. 1000 olunca kese alttan görünür sadece derler bir de. senin daha 1000 olmadan üstten görünmüş. maşşşallah.
ben daha yeni bu hafta sonu gireceğim ultrasona. 6. haftamız tamam olacak sata göre. 6+ lar başlayacak. kalp atışı duyar mıyım acaba?

teşekkür ederim canım Rabbim sağ salim kucaklarımıza alabilmeyi da nasip etsin. Benimde sata göre 6. haftam ama doktor 3 haftalık gibi dedi. Bu hafta bekleyip bir daha ki haftaya gitmeyi düşünüyorum.

canım benim seninde gözün aydın benimde bebişim 6+5de :)) kesesinide kendisinide gördük ama kalp atışı için doktor 20gün snraya randevu verdi tahminim seninde o zaman duyulur kendimden biraz yardımcı olmak istedim Allah bebişlerimizi kucağımıza almayıda nasip etsin inşallahh:emir_bebek::emir_bebek:

Back