Hamileyim inanamıyorum..

gocuksuzzeskimoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2011
127
0
46
İstanbul
kızlar merhaba
Sat 22 mart günüm geçtikten bir hafta sonra beta hcg değerim 955 çıktı. Bu değere göre 3 haftalık dedi doktorum. üstten ultrasonda kesede göründü ama ben hala inanamıyorum çok mutluyum. Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda yaşatsın bu duyguyu..

süper!! maşallah Rabbim hayırlısıyla kucagına almayıda nasip etsin canım tebrik ediyorum. kendine dikkat et bu aralar çok yorulma tez zamanda kalp atışlarınıda duyarsın inşallah

tebrikler canm allah tüm isteyenlere versin darısı bu sene başıma bizlere dua et..kolay doğum olur inş

tebrikler ne güzel bi duyguu allah tamamnına erdirsin sağ salim kucağında kokusunu duy inşallah darısı başıma:)

güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Her zaman dua ediyorum Rabbim isteyen herkese versin inş. benim bu ay korunmadığım 6. ayımdı bu ayda olmazsa doktora gidecektim. Hiç bişey yapmaya gerek kalmadan zamanı geldi ve oldu çok şükür..

Hayırlı olsun.Allah tamamnına erdirsin inşallah.Benimde geçen sene sat 22 martıı :)) 26 aralıkta geldi oğluşum.Sende inşallah sağlıkla sıhatle kavuşursun bebişine.

o duyguyu yaşamayı ne kadar istiyorum bi bilsen inşllh kucağna alrsın bebeğni ilk mi

o duyguyu yaşamayı ne kadar istiyorum bi bilsen inşllh kucağna alrsın bebeğni ilk mi

canım benim inşallah sanada nasip olur. benim ikinci bebeğim olacak ama ilk gibi heyecanlıyım. diğeri büyüdü 7 yaşında..6 ay öncesine kadar düşünmüyordum oğlumun bebekliği çok zor geçmişti. 6. denemede oldu çok şükür..

canımmm çok sevindim senin adınaa Allah tamamına erdirsin kucagına almayıda nasip etsin inşallahhh seni çok iyi anlayabiliyorum çünkü bugün bende doktora gittim ve bebişimin kesesini hatta kendisini gördümm benimkide 6haftalık gerçekten inanılacak gibi değil çok güzel bir duygu Allah herkese nasip etsinnn...

merhaba,
ben ilk defa yazıyorum s.a.t 22 mart benimde gecikmeden 1 gün sonra kesecik yoktu 4 gün sonra kesecik göründü 1056 iken....yarında kontrolüm var umarım kalp atısını duyarım ne güzel duygularmıs bunlar hala sakınım ama cok kasık agrım oluyor

merhaba canım tebrik ederim. Kasık ağrısı benimde çok oluyordu bi kaç gündür azaldı. Benim midem çok bulanıyor. Çok erken başladı bulantım devamda ediyor. yarın kontrolden sonra beni haberdar et mutlaka

ne güzel bir duygudur.. Daha dün gibi hatırlorum burdan hamilelik haberimi verdiğimi şimdi kızım yanımda uyuyorr.. Rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin canım..
İsteyen herkese de bu güzelliği yaşatsın inşallahhhhhhhhhhhhh

çok çok mutluyum çünkü bende hamileyim dün doktora gidip onaylattım daha 5 haftalıkmış ama inanamıyorum bir an evvel karnım büyüsün onun varlığını hissedeyim istiyorum eşimle ikimizde sersem gibi olduk kendi kendime bebeğimle konuşmaya başladım allah isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…