- Konu Sahibi gocuksuzzeskimoo
-
kızlar merhaba
Sat 22 mart günüm geçtikten bir hafta sonra beta hcg değerim 955 çıktı. Bu değere göre 3 haftalık dedi doktorum. üstten ultrasonda kesede göründü ama ben hala inanamıyorum çok mutluyum. Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda yaşatsın bu duyguyu..
kızlar merhaba
Sat 22 mart günüm geçtikten bir hafta sonra beta hcg değerim 955 çıktı. Bu değere göre 3 haftalık dedi doktorum. üstten ultrasonda kesede göründü ama ben hala inanamıyorum çok mutluyum. Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda yaşatsın bu duyguyu..
o duyguyu yaşamayı ne kadar istiyorum bi bilsen inşllh kucağna alrsın bebeğni ilk mi
adetin düzenlimiydi canım
kızlar merhaba
merhaba,
ben ilk defa yazıyorum s.a.t 22 mart benimde gecikmeden 1 gün sonra kesecik yoktu 4 gün sonra kesecik göründü 1056 iken....yarında kontrolüm var umarım kalp atısını duyarım ne güzel duygularmıs bunlar hala sakınım ama cok kasık agrım oluyor
evet düzenliydi 28 günde bir olurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?