Çok teşekkür ederimHayırlı olsun çok sevindim hatırlıyorum konuştuğumuzusağlıkla gelsin
eşiminki çıktı benimkini de yarın almaya gidicezÇok teşekkür ederimdarısı başınıza siz genetik sonucunu aldınız mı
Çok teşekkür ederimAyyyy caniiiiim nasıl mutlu oldum anlatamamaklimdaydin kaç zamandır çok sevindim sağlıkla ilerlesin sağlıkla gelsin kucağına kaç hafta tahminen? Kan verdin mi?
Ah harikaÇok teşekkür ederimreglim 4 gün oldu gecikeli evde test yaptım pozitif çıktı dün de kan verdim 290 çıktı beta doktorum kan sulandırıcı başlattı tabi daha çık yeni olduğu için kese gözükmedi
Çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla gelir bebişlerimizYaa çok sevindim cnm çok mutlu oldum senin adına rabim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Hayırlı olsunn Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhHamileyimsöylemesi bile çok güzel lütfen iyi dileklerinizi dualarınızı eksik etmeyin iki gebelik kaybım var geçen ay aşılama yaptırdım tutmadı bu ay kendiliğinden gebe kaldım umarım bu sefer sağlıkla kucağıma alırım
Eldorin B bsr24 S sey06
E elizan04Faylinn özelden yazıştığım arkadaşları etiketledim çok mutluyum inşallah isteyen tüm arkadaşlarım aynı mutluluğu yaşar
Umarım her şey yolunda gider tahmini doğum tarihi 25 Eylül görünüyorAh harikakontrollü gidiyor olmak bile çok daha iç ferahlatıcı oluyor umarım sağlıkla ilerler kuzum tahmini doğum tarihi ne Zaman görünüyor
Çok teşekkür ederimHayırlı olsunn Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh
Çok teşekkür ederimAyy cok mutlu oldum canim hayirli olsun insAllah❤
Rabbim saglikla kucagina almayip nasip etsin , banada dua edermisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?