Hamileyim inanamıyorum

lilya 0

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2024
789
268
18
34
Hamileyim söylemesi bile çok güzel lütfen iyi dileklerinizi dualarınızı eksik etmeyin iki gebelik kaybım var geçen ay aşılama yaptırdım tutmadı bu ay kendiliğinden gebe kaldım umarım bu sefer sağlıkla kucağıma alırım
Eldorin B bsr24 S sey06
E elizan04 Faylinn özelden yazıştığım arkadaşları etiketledim çok mutluyum inşallah isteyen tüm arkadaşlarım aynı mutluluğu yaşar

Hayırlı olsun çok sevindim hatırlıyorum konuştuğumuzu sağlıkla gelsin

Ayyyy caniiiiim nasıl mutlu oldum anlatamam aklimdaydin kaç zamandır çok sevindim sağlıkla ilerlesin sağlıkla gelsin kucağına kaç hafta tahminen? Kan verdin mi?

Ayyyy caniiiiim nasıl mutlu oldum anlatamam aklimdaydin kaç zamandır çok sevindim sağlıkla ilerlesin sağlıkla gelsin kucağına kaç hafta tahminen? Kan verdin mi?
Çok teşekkür ederim reglim 4 gün oldu gecikeli evde test yaptım pozitif çıktı dün de kan verdim 290 çıktı beta doktorum kan sulandırıcı başlattı tabi daha çık yeni olduğu için kese gözükmedi

Yaa çok sevindim cnm çok mutlu oldum senin adına rabim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

ayyy hayırlı olsunn sağlıkla kucağınıza alın. hamileliğin de tadını çıkarın. çok hızlı geçiyor.

Ah harika kontrollü gidiyor olmak bile çok daha iç ferahlatıcı oluyor umarım sağlıkla ilerler kuzum tahmini doğum tarihi ne Zaman görünüyor

Hayırlı olsunn Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh

Ayy cok mutlu oldum canim hayirli olsun insAllah
Rabbim saglikla kucagina almayip nasip etsin , banada dua edermisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…