• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim inanamıyorum

lilya 0

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2024
787
267
18
34
Hamileyim 🥰 söylemesi bile çok güzel lütfen iyi dileklerinizi dualarınızı eksik etmeyin iki gebelik kaybım var geçen ay aşılama yaptırdım tutmadı bu ay kendiliğinden gebe kaldım umarım bu sefer sağlıkla kucağıma alırım
Eldorin Eldorin B bsr24 S sey06
E elizan04 Faylinn Faylinn özelden yazıştığım arkadaşları etiketledim çok mutluyum inşallah isteyen tüm arkadaşlarım aynı mutluluğu yaşar ♥️🙏

Hayırlı olsun çok sevindim hatırlıyorum konuştuğumuzu🥰 sağlıkla gelsin 💐

Ayyyy caniiiiim nasıl mutlu oldum anlatamam ❤️ aklimdaydin kaç zamandır 🥰 çok sevindim sağlıkla ilerlesin sağlıkla gelsin kucağına ❤️ kaç hafta tahminen? Kan verdin mi? 🥳

Ayyyy caniiiiim nasıl mutlu oldum anlatamam ❤️ aklimdaydin kaç zamandır 🥰 çok sevindim sağlıkla ilerlesin sağlıkla gelsin kucağına ❤️ kaç hafta tahminen? Kan verdin mi? 🥳
Çok teşekkür ederim 🥰 reglim 4 gün oldu gecikeli evde test yaptım pozitif çıktı dün de kan verdim 290 çıktı beta doktorum kan sulandırıcı başlattı tabi daha çık yeni olduğu için kese gözükmedi

Yaa çok sevindim cnm çok mutlu oldum senin adına rabim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲

ayyy hayırlı olsunn sağlıkla kucağınıza alın. hamileliğin de tadını çıkarın. çok hızlı geçiyor.

Çok teşekkür ederim 🥰 reglim 4 gün oldu gecikeli evde test yaptım pozitif çıktı dün de kan verdim 290 çıktı beta doktorum kan sulandırıcı başlattı tabi daha çık yeni olduğu için kese gözükmedi
Ah harika ❤️ kontrollü gidiyor olmak bile çok daha iç ferahlatıcı oluyor umarım sağlıkla ilerler kuzum tahmini doğum tarihi ne Zaman görünüyor 🙈

Hamileyim 🥰 söylemesi bile çok güzel lütfen iyi dileklerinizi dualarınızı eksik etmeyin iki gebelik kaybım var geçen ay aşılama yaptırdım tutmadı bu ay kendiliğinden gebe kaldım umarım bu sefer sağlıkla kucağıma alırım
Eldorin Eldorin B bsr24 S sey06
E elizan04 Faylinn Faylinn özelden yazıştığım arkadaşları etiketledim çok mutluyum inşallah isteyen tüm arkadaşlarım aynı mutluluğu yaşar ♥️🙏
Hayırlı olsunn Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh 🤲❤️

Back