Belikde bebiş kendine yer açıyordur annesi
ya negüzel diiyorsun cnm benim inşallahhh ikimizkine en kısa zamanda yerleşir..
İsteyen herkesin bebeği sağ salim hemen yerleşsn kucaklarna almayı nasip etsn rabbim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belikde bebiş kendine yer açıyordur annesi
ya negüzel diiyorsun cnm benim inşallahhh ikimizkine en kısa zamanda yerleşir..
İsteyen herkesin bebeği sağ salim hemen yerleşsn kucaklarna almayı nasip etsn rabbim
RABBİM en kısa zamanda isteklerinizi kabul etsn
göbişlerinz dolsun bu mübarek günlerde hep dua ediyorm
sizler gibi evlat isteyenlere
herkese merhabalar. çok uzun süredir takip ediyodum siteyi o kadar güzel paylaşımlar var ki dayanamadım üye oldum. herkes birbirini tanıyo gibi gerçekten içten destek oluyo birbirine. bende bebek bekleyenlerden ve kendini bu ay hamile sananlardanım. regle iki gün kala iki test birden yaptım ikisinde de ikinci çzgi silik çıktı. belki psikolojik ama bütün belirtilerde var. sizce ümitlenmeli miyim ?
cnm benim y sen 11 yıldır beklyrmuşşn rabbim önce sana versin sonra bana versin benmki 2.ççocuk bide yıl dahi olmadı..
namazlarmda hep dua edyrm hepimiz için rabbim gününü blyr biz blmyrz
Allah razi olsun canim
duygulandirdin beni hayirli zamanda gelsin bebisler insallah
canım ben bat tarihini burdan okudum senin daha erken tatlım adet bi geçsin bence hemen kan testi yaptır idrar testlerine güven olmuyor yanıltıyor az önce Türkiyenin önde gelen doktorlarından birinin sitesine girdim malum araştırıyorum bende sorunluyum diyorki bebek rahime yerleştikten 1 hafta sonra betahgc yi salgılamaya başlıyormuş önce kan kandan da idrara ama en kesin sonuç adet geçtikten sonra yapılan kan ya da idrar testiymiş bakalım hakkımızda hayırlısıBi kaç aydır şizofreni hamiş olarak kendini tanıtan ben hamile olduğumu hissediyrm :)) bata 10 gün kala 2 tane silik çizgi çıkmşdı hemn kanda baktrmşdm hiçbişe çıkmamşdı.
test yanılmşdı belkide bilemyrm 7 gün kala duramadım bir test daha yapdm bişe çıkmadı.hala umutluyum ve ben hamileyim diyorum :))
belirti ne diyceksiniz psikolojk olarak herayki belirtilerim var :))
ben bu ay mayıs ayında çok hamiş oldu hepsne ben hamiş kaldım gibi mutlu oldum hiç böle olmamşdım çok ama çok mutlu oldum hepsi için
rabbim sağ salim kucğna almayı nasip etsin sadece mayıs ayı değil..tüm hamileler için bu duam..rabbim isteyen herkese versin..
namazlarımda herkese dua edyrm snra kendme..
inanıyrm bu ay bende hamiş kalcam dedim o kadarda umutluyum hala bu kdr mutluluk niye diycksnz...
bilmyrm belkide yanlış bir his ama çok hissediyrm..
aslında belkide enbüyük nedenide 28 mayıs bat 29 mayıs evlilik yıldönümüz olması ....
değilsem zaten büyük bir ihtimal hamiş kalana kadar foruma giriş yapmaycğm yanlş anlamayn sadce forumdn çok etkilndiğim için :)))
rabbim herkesin gönlüne göre versin....dualarım hepinizle sizde bana dua edin....
canım ben bat tarihini burdan okudum senin daha erken tatlım adet bi geçsin bence hemen kan testi yaptır idrar testlerine güven olmuyor yanıltıyor az önce Türkiyenin önde gelen doktorlarından birinin sitesine girdim malum araştırıyorum bende sorunluyum diyorki bebek rahime yerleştikten 1 hafta sonra betahgc yi salgılamaya başlıyormuş önce kan kandan da idrara ama en kesin sonuç adet geçtikten sonra yapılan kan ya da idrar testiymiş bakalım hakkımızda hayırlısı
Bi kaç aydır şizofreni hamiş olarak kendini tanıtan ben hamile olduğumu hissediyrm :)) bata 10 gün kala 2 tane silik çizgi çıkmşdı hemn kanda baktrmşdm hiçbişe çıkmamşdı.
test yanılmşdı belkide bilemyrm 7 gün kala duramadım bir test daha yapdm bişe çıkmadı.hala umutluyum ve ben hamileyim diyorum :))
belirti ne diyceksiniz psikolojk olarak herayki belirtilerim var :))
ben bu ay mayıs ayında çok hamiş oldu hepsne ben hamiş kaldım gibi mutlu oldum hiç böle olmamşdım çok ama çok mutlu oldum hepsi için
rabbim sağ salim kucğna almayı nasip etsin sadece mayıs ayı değil..tüm hamileler için bu duam..rabbim isteyen herkese versin..
namazlarımda herkese dua edyrm snra kendme..
inanıyrm bu ay bende hamiş kalcam dedim o kadarda umutluyum hala bu kdr mutluluk niye diycksnz...
bilmyrm belkide yanlış bir his ama çok hissediyrm..
aslında belkide enbüyük nedenide 28 mayıs bat 29 mayıs evlilik yıldönümüz olması ....
değilsem zaten büyük bir ihtimal hamiş kalana kadar foruma giriş yapmaycğm yanlş anlamayn sadce forumdn çok etkilndiğim için :)))
rabbim herkesin gönlüne göre versin....dualarım hepinizle sizde bana dua edin....
canım inşallah hamilesindir benim ablam bi gün durup dururken ben hamileyim galiba dedi ve test yaptı pozitifi gördü daha mide bulantısı vs hiçbişi yokken ki hamileliği boyuncada hiçbi belirtisi olmadı zaten inşallah rabbim gönlüne göre verir senin de
inşalllah hamilesindir canım bizde bebek istediğimizden beri ben her ay hamileyim diyorum sonra adet olunca başlıyorum ağlamaya
bat'ım 1 haziran bende beklemedeyim daha önce hep 8-9 gün kala dayanamayıp kan tahlili yaptırdım ama bu ay dayanmaya çalışıyorum :.(
evet bebek varsa kanda adetten önce çıkıyormuş ama sonundaki hayal kırıklığından korkuyorum ben artık...
çok fazla kan testi yaptırmaya gitmediysen git bence... sana git derken kendimi gitmemek i,çin zor tutuyorum :)