Hamileyim... Hamileyim... Hamileyim...

wiselight

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2011
59
2
36
Ankara
Merhaba Arkadaşlar,

Beni hatırlarsanız belki. İlk tüp bebek denemem başarısız olmuştu, sonra çikolata kistimi aldırmıştım, ve bir kaç ay bekledikten sonra ikinci tüp bebek tedavimize başlayacaktık. ikinci tedaviye başladık, uzun protokol dedi doktor. bir ay önceden lucrin kullanarak tedaviye adım attım. regl günüm gecikti, ama doktorum bunun olabileceğini söylemişti zaten. endişelenmedim. ama iğneler bitip de ben hala regl olmayınca büyük bir üzüntü ile doktora gittim. neden olmadı acaba dedim, 3 sebepten olabilir dedi. birincisi birkaç gün içinde olacaksındır, ikincisi yine bir kist gelişmiştir, üçüncüsü ise hamilesindir dedi. ben inşallah üçüncüsüdür dedim ve tam o anda ultrasonla gördü ve dedi ki EVET HAMİLESİN... İnanamadım, ağladım orada. eşim olmadan gitmiştim, ultrason görüntüsünden bir çıktı verdi. 5 haftalık hamilesin dedi. kullandıgım iğne zarar verir mi dedim, hayır dedi, aksine büyümesine ve tutunmasına yardımcı olmuş dedi.

eve gidene kadar ağladım, tedaviye devam etmeye gerek kalmadan Rabbim neasip etti bebeğimizi. Çarşamba günü gidip kalp atışlarını duyacagız. dua edin bana ne olur, düşük tehlikesi olmasın, kalp atışlarını duyayım.. progestan kullanıyorum fitil şeklinde, bebeğin tutunmasına yardımcı olacakmış.

arkadaşlar bu duyguyu hepiniz yaşarsınız inşallah... Allah hepimize bebeklerimizi nasip etsin. Sağlıklı bir şekilde bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin.. AMİN...

Allahım ne büyüksün ya rabbim...gözün aydın,bir mucize daha ne güzel...
inşallah rabbim bir gün bana da böyle bir mucize lutfeder,tabii tüm bebek isteyen insanlara...
tekrar tebrik ederim,sağlıkla kucağına almanı dilerim.

Allah tamamına erdirsin inşallah. çok sevindimmmm.. mucize..

süper cnm allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. tüp denemelerinde başarısız olunca insan yıkılıyor benim 3. denememde tutundular şükürler olsun. ama senin o kadar ilaç kullanmana gerek kalmadan bebişin merhaba demiş çok çok güzel. bundan sonra sakin ve hiç iş yapmadan sadece bebişine odaklanarak geçirmen gerekiyor. çok çok sevindim rabbim herkese bu duyguyu tattırsın inş.

çok sevindim arkadaşım.rabbim büyüklüğünü gösterdi yine .kimbilir ne zor günler geçirmişsindir negatif sonuç alınca.ne gözyaşları dökmüşsündür.bak ne güzel rabbim tamam demiş.vaktidir demiş, gelmiş bebeğin.gözyaşlarıyla okudum anlattıklarını.ben de ilk bebeğimi kaybettim.şimdi ikinci için tedaviye başladım.kısmetse pazar günü bna da transfer yapılacak.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini. kadriye arkadaşına da dua eder misin?.tanışmıyoruz ama aslında bu forumdaki kızlarla kardeş gibiyiz.çünkü yaşadıklarımızı öz kardeşlerimizden bile iyi anlıyoruz.

mucizeni Ananlı babalı büyütün İnşallah ... Rabbim uzun ömürler versin... çok sevindim.. ne müthiş bir mutluluk rabbim esirgesin...

hayırlı uğurlu olsun canım.rabbim mucizesini hiç ummadığın anda vermiş.darısı bizlere inşallah.bizlerede dua et canım.sağlıkla kucağına alman dileğiyle...

senin adına çok sevindim canım,Allah tamamına erdirsin,saülıkla kucağına almayı nasip etsin ve bizlerede bu mucizeyi tattırsın.

merhaba kadriyecim,

elbette tüm dualarım sizlerle ve bebeğimle... inşallah sende bir an önce bebeğini hissedersin. ilk başarısız denemede dünyam yıkıldı sanmıstım ama Rabbim ol deyince oluyor işte, ikinci deneme için iğnelere başlamışken bebeğim benimle birlikteymiş... Allahım hepimize nasip etsin o mis kokuluları kucagımıza almayı. her aksam yatagıma uzandıgım zaman elimi karnıma koyup bebeğimle konusuyorum. yarın kalp atışlarını duymaya gideceğiz. sizlerde cok dua edin bana bir aksilik olmasın. bebeğim beni bırakmasın...

Hayırlı ve uğur getirsin mucizen sana.. ne güzel Rabbimin böyle hikmetlerini okunca çok duygulnıyorum. Allahm bana ve benim gibi bu yoldaki kardeşlerimede nasip etsin inşlhh

Hayırlı ve uğur getirsin mucizen sana.. ne güzel Rabbimin böyle hikmetlerini okunca çok duygulnıyorum. Allahm bana ve benim gibi bu yoldaki kardeşlerimede nasip etsin inşlhh

merhaba sizler bana ilk tedavi denememde cok destek oldunuz. yasadıgım her seyi anlattım sizlere ve moral verdiniz cogu zaman. şimdi dua ediyorum hem bebeğime hemde sizlere. Rabbim sizlere de nasip etsin. unutmayınen koyu karanlığın ardından günes doğar, sizlerinde güneşiniz doğacak inşallah. ben bazı manevi yardımlar aldım. bunları anlatayım.

birinci manevi yardım: 500 tane yasini şerif suresi okundu benim için. herkes bir kere okuyabilir. yani toplam 500 kişi okumus olacak. ve herkes senin niyetini bilecek ve ona göre dua edip okuyacak. herkese 500 yasin suresi dağıtın arkadaşlar...

ikinci manevi yardım: regl dönemim biter bitmez her gün ben 7 kere kureyş suresini okudum, eşim de 7 kere ayetel kürsü okudu. bunu 21 gün boyunca her gün devam ettirdik.ve inanın bu süre içinde hamile kaldım.

üçüncü manevi yardım: sıksık meryem suresini okuyun. bu derde deva olan bir sure.

dördüncü manevi yardım: Hz. Zekeriya'nın duası var. onu bol bol okuyun. internette bulabilirsiniz. bulamazsanız yazarım.

beşinci manevi yardım: regl günü bittikten hemen sonra günde 7 acve hurması yemeye başlıyorsunuz. ve herbir hurma için 7 ayetel kürsü okuyorsunuz. yani bir günde toplam 7 hurma yemiş oluyorsunuz ama 49 ayetel kürsü okumus oluyorsunuz. bunu 21 gün boyunva devam ettiriyorsunuz.

ALLAH HEPİMİZE BEBEKLERİMİ NASİP ETSİN. AMİN...

çok sevindim gerçekten hayırlı uğurlu olsun.rabbim tamamına erdirir inş.şu sıralar o kadar mucizevi şeyler duyuyorum ki. rabbim inş hepimize nasip eder anneliği:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…