• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim grip oldum

Mervikli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2016
622
267
103
29
Merhabalar dün biraz olucağım belliydi bugün grip oldum, yutkunmakta zorlanıyorum. Hamile olduğum için ilaç kullanmak istemiyorum portakal mandalina vs yedim ama hamileyken grip olmuş atlatmış kişiler varsa bana bilgi verebilirmisiniz ?

Beennn.. Hemde çok ağır geçirdim
Belki de kovittim bilmiyorum... ( Kovit Türkiyede yok diye bilindiği zamanlar) .. zencefil çayı ve ıhlamur içtim. Bol.bol dinlenip kendimi terlettim ve meyve yediml

Beennn.. Hemde çok ağır geçirdim
Belki de kovittim bilmiyorum... ( Kovit Türkiyede yok diye bilindiği zamanlar) .. zencefil çayı ve ıhlamur içtim. Bol.bol dinlenip kendimi terlettim ve meyve yediml
Bende suan zencefil kaynatıyorum. İnanılmaz zor bir durum çok şükür atlatmışsınız. İçtiğim Setler bebeğe zarar verir korkusuyla açıkçası ıhlamur ve zencefil den bile korkuyorum..

Bende suan zencefil kaynatıyorum. İnanılmaz zor bir durum çok şükür atlatmışsınız. İçtiğim Setler bebeğe zarar verir korkusuyla açıkçası ıhlamur ve zencefil den bile korkuyorum..
Yok korkmayın hamilelikte birtek o ikisi gönül rahatlığıyla içilebiliyor.. hem zencefil bilartı ve mide yanmasına da iyi geliyor.. Bol bol dinlenin kendinizi terletin. Dikkat edin çok çok geçmiş olsun 🤗

Yok korkmayın hamilelikte birtek o ikisi gönül rahatlığıyla içilebiliyor.. hem zencefil bilartı ve mide yanmasına da iyi geliyor.. Bol bol dinlenin kendinizi terletin. Dikkat edin çok çok geçmiş olsun 🤗
Çok teşekkür ederim cevabıniz , iyi dilekleriniz için. ♡

Back