How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Hamileyim Fakat Kanamam Var..

E_lvan

Herşeyin hayırlısı..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2012
3.962
7
108
- Yurtdışı
Kizlar topik topik dolasip okumaya ne halim var ne vaktim oyzdn konu acmak zorunda kaldm.. 5 Hafta 6 gunluk hamileyim.. Gecen haftalarda doktora gittim vajinal ultrasnla bakti kahverengi kanamalarim oluyordu.. eski kandir dedi.. kirmizilasirsa gel dedi.. tahmin ettigimiz kadar ilerde deglsn dedi galiba gec dollenme olmus..
bgn kirmizi geldi ve yine gittim.. iki kez vajinal ultra son yaptilar, doktor normalde kalp atisi duymamiz gerekirdi dedi, ama belkide erkendir dedi.. haftaya verdi randevuyu haftaya kesin duymamiz gerek dedi.. Rahim agzini eliyle kontrol etti aciklik varmis braz.. ya dusuk gerceklesecek yada yerlesiyo dedi.. bebek gecen haftaya gore buyumus..
simdiyse kirmizi cogaldi ve sancim artti.. acile gitsemmi napsam dusukmu oldu acaba parca seklinde kati kirmizi geliyo.. sancim var.. cok endiseliyim.. yine gtsem acile ultrasnla baksalar ust uste zararli olmazmi.. :14: napmaliyim lutfn yardim

Canim ya, tabiiki acil olarak acile git.

Benimde basima geldi sadecehafif kahve rengi kanamam sonucu bebegimi kayip ettim.
Korkma ama git...

Sonucda hersey olacagina varir ama gitmekde fayda vardir.

Canım hemen git doktora hiç bekle ne olur bizide bilgilendir tekrar geçmiş olsun::(((

Kanamam cogaldi diyorsun nasil duruyorsun ki ozaman neyi bekliyorsun ?

Gerci düsük olduysa zaaten yapilcak birsey yok , ama kontrol altinda olman iyi olur,

Canim ya, tabiiki acil olarak acile git.

Benimde basima geldi sadecehafif kahve rengi kanamam sonucu bebegimi kayip ettim.
Korkma ama git...

Sonucda hersey olacagina varir ama gitmekde fayda vardir.

Peki ust uste vajinal ultrasonun bebege zarari olmazmi :14: ya cok korkyrm
kac haftalikken kaybettn bebegini gecmis olsn :(

Kanamam cogaldi diyorsun nasil duruyorsun ki ozaman neyi bekliyorsun ?

Gerci düsük olduysa zaaten yapilcak birsey yok , ama kontrol altinda olman iyi olur,

esim iste gelmedi daha ben birini bulup acile gideyim ozan , burda acildeki doktorlar tersliyo gittgnde cekiniyorm, cok bastan savma kati bi sekilde yardmci oluyorlar zaten gergin ve sinirlym baska carem yok galiba bn gideyim:14:

8 inci haftada.

Ultraonun zarari olurmu bilmem, bildigime göre zarari yok ama ses oldudu icin cocuk rahatsiz oluyormu bukadarini biliyorum.

Sen burda takilma hazirlan ve git.

Ha düsük olursa , kan grubuna göre bir igne yapiyorlar onuda unutma hatirlat belki düsünmezler ordakiler.

ama unuttun ne icindi o igne her gan grubu icinde gerekmiyor...

Bos ver sen onlarin terslemesini, hatda sen onlari tersler birde sikayet et, ne demek terslemek islerini yapmak zorunda onlar.

Bence Doktora git yerlesim kanamasi kirmizi olmaz cunki... Ama icini ferah tut hersey olacagina varir. Bekleme bence.. Tadaviyle mi hamile kaldin?

Ayrica 5 Haftalik kalbini duymamaniz cok dogal ona takilma sakin bazilari 7-8 hafta icinde duyar...

esim iste gelmedi daha ben birini bulup acile gideyim ozan , burda acildeki doktorlar tersliyo gittgnde cekiniyorm, cok bastan savma kati bi sekilde yardmci oluyorlar zaten gergin ve sinirlym baska carem yok galiba bn gideyim:14:

bak canım önce sakin ol tamam mı eğer düşük yapıyo olsaydın çok şiddetli ağrın olması lazımdı çok şiddetli değil sanırım.. kanaman da çok olur ve parça düşürürsün ihmal etme hemen acile git.. sakın korkma telaşlanma ve devlete degıl ımkanın varsa özele git..

şuan her saniyen önemli ve fazla hareket etmemen gerekiyor git doktora biran önce hadiiii. mümkünse kendi doktorunu ara gelme gibi olasılığı varsa kendi yapar muayeneyi

Bu sabah çektirdigim ultrason resmi kalacak bana hatira.. Minicik elleri bacaklari.. kafasi.. ona öyle alismistimki.. öyle bi bosluk içindyimki suan.. :43: Allah kimseyi böyle bi aciyla sinamasin Ins.

Back