hamileyim doktor hiç açıklama yapmadı nerdeyse

Sirine_4553

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2007
1.703
504
323
İzmir
kızlar en son 01 02 de regl oldum mart ayının 11 ındede ıdrar testı yaptım cıft cızgı ertesı gun hemen doktora gıttım ultrasonla bakar nbakmaz dırek karnımdan baktı kese var dedı...kanama olursan unıversıte hastanesıne gıdın dedı.:.sonra 3 tup kan alndı ıdrar yolunda enfeksıyon var dedı..toz bır ılaç verdi ıctım onu..
ne yapmalıyımm ne yemelıyım...nasıl davranmalıyım.......bebek ım ne zaöman kesesıne gırer ne zaman kalp atısını duyarım.nolur bılgılerınızı paylasın

kızlar en son 01 02 de regl oldum mart ayının 11 ındede ıdrar testı yaptım cıft cızgı ertesı gun hemen doktora gıttım ultrasonla bakar nbakmaz dırek karnımdan baktı kese var dedı...kanama olursan unıversıte hastanesıne gıdın dedı.:.sonra 3 tup kan alndı ıdrar yolunda enfeksıyon var dedı..toz bır ılaç verdi ıctım onu..
ne yapmalıyımm ne yemelıyım...nasıl davranmalıyım.......bebek ım ne zaöman kesesıne gırer ne zaman kalp atısını duyarım.nolur bılgılerınızı paylasın

Canim tebrik ederim. Kalp atislari alti haftadan sonra duyuluyor. İlgisiz doktoralara sinir oluyorum. Ben agrim var demesem bana progestan bile vermeyecekti. İyi bi doktor bulmak sart ve sans gercekten

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Tebrik ederim aramiza hoş geldin :) sanirim ilk gebekigin olacak ki tecrubesizsn bu konularda :) gunumuzde cogu doktorlar, sanki diplomalarini bakkaldan almış gibiler. Ilgi alaka sıfır. Ben bu sebeple değiştirecegim doktorumu. Gelelim bebise.. cok sık ultrasona girme bence canım. Ne de olsa ışın yayiyo, zarari elbette ki yoktur ama ben sık sık dokt. Gitmeye karsiyim. Mesela cift cizgiyi gordugumde doktora gitmedim :) 5 hafta olsun oyle giderim dedim. En azından kese varmi yokmu görürüm die. 5. Haftada gittim kese göründü. Kalbi icin 6. Haftada gel dedi yine erken gitmedim :) bazi bebeklerde kalp atisi gec olabiliyo ve sirf o yüzden kendimi huzursuz etmek istemedim. 7. Haftada gittim. Cok sukur kalbide duydum. Beslenmene gelince. Her türlü besin tuket. Yumurta ve süt şart. Folic asit kullanıyorsundur mutlaka. Ona devammm. Onun haricinde sakinman gereken birsy yok.

Back
X