• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim diye haykırmak isteyip lafı boğazında kalanlar

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
437
123
:27::27::27::27:
sorun olarak gördüğüm şey belli. bildiğimiz sebebi yok çünkü doktor gitmedik yaza gideceğiz(1 sene oluyo hemen hemen)İlk kez bu ay ov.testi aldım çift çizgiyi gördüğümde 1/2/3 gün arayla çalıştım.öncesinde de sonrasında da . ha bu ay sistemliydimm dedimmmmmmm kiiiiiiiiiiiii
tam HAYKIRAYIM diyordum kiiiiiiiii bu ay 2 gün önceden geldi...tam da başlıktaki gibi.. laf boğazımda kaldı ve boğuluyorum...birisi arkama vurabilir miiiiiiiii:43::43::43::43::43:

ben ŞUNU öğrenmek istiyorum aslında : bu ay 12.günde yumurtladım sanıyorum daha doğrusu çift çizgiyi gördüm..( o da karışıkmış) peki bundan sonra da mı 12.günde mi yumurtluyorum yoksa sadece bu ay mı böle.aydan aya değişiyor mu:53:

Son düzenleme:
ben ŞUNU öğrenmek istiyorum aslında : bu ay 12.günde yumurtladım sanıyorum daha doğrusu çift çizgiyi gördüm..( o da karışıkmış) peki bundan sonra da mı 12.günde mi yumurtluyorum yoksa sadece bu ay mı böle.aydan aya değişiyor mu:53:

sadece bu ay böyle olabilir.o ovulasyon testleri sadece stres yapıyor
ben ameliyat beklerken hamile kaldım.ya tutarsa dedim oldu
stres yapmayacaksın tek sorun bu

Back