Hamileyim deerim

hayal2626

orkide
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2007
70
8
kızlar degerım transferın 11.gunu ıtıbarıyle 546.4 sızce ıyımı ....

Son düzenleme:
değerin çok güzel canım Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah

MAŞALLAHH ÇOK iyi değerinn.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhha.s.

canimin ici cokkkkk sevindim
hayirli olsun tebrik ederim degerinde cok iyi
allah tamamini erdirsin isalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:teytey::teytey::teytey::teytey:

OOO Konuyu acmisiniz bayann :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3
Canim allah tamamina erdirsin,,,degerin iyi belkide ikizz kimbilirr,,,(insallahh) :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Tebrik ederim sonucun cok güzel. Cogul gebelik gibi gözüküyor. Blastosist tranferimi olmustu?

canım arkadaşım benim rabbim 9ay boyunca sana rahat bir gebelik nail etsin inşallah saglıkla sıhhatle kucagına alcan minik pıtırcıgını

tebrikler canım..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..amiiinn...

maşallahh..Alalh sizinkinide , diğer hamilelere de sağlıklı sıhhatli bebeklerini ,sağlıklı bir şekilde

kucaklarına almayı nasip etsin. inşallah..

cnmmmmmm çok sevindimm ne güzel bir haber bu allah tamamına erdirsin inşallahhh a.s. bende hamileyim cnmmmm sağlıkla kavuşuruz inşallah bebişlerimizee :Saruboceq:

dıleklerınnız ıcın cok tesekkurler kızlar allahım tum ısteyenlere versın ve hayırlı guzel bır hamılelık gecırmemızı saglasın amın

canım benım tebrık ederım cok sevındım valla rabbım sglıcakla kucagına almayıda nasıpeder ınsallah duaların bızımle de olsun tammammı...

hAYALLLLLLLLL :teytey: bitanemmmmmm :hooray:
tebrik ediyoru seni :teytey:
haberini moyenin sayfasında okudum :teytey:
çok ama çok sevindim olumlu sonuç almana :dance:
detaylarıyla anlatmanı bekliyorum konuşalım sohbette
özledimm
:hooray:

tamam canım konusalım sen sohbete nezamanlar gelıyosun ona gore gırerım ben eskısı gıbı gırmıyorum

dıleklerınnız ıcın cok tesekkurler kızlar allahım tum ısteyenlere versın ve hayırlı guzel bır hamılelık gecırmemızı saglasın amın

tebrik ederim herkes gibi bende sorunsuz bi hamilelik geçirmeni dilerim ALLAH tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq: bende hamileyim ALLAH anne olmak isteyen herkesi duysun bu güzel duyguyu tattırsın.

:CüvCüv::Saruboceq:kk da ısteyen herkese bu guzel annelık duygusunu yasat allahım kımsenın kucagını bos bırakma ınşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…