Hamileyim cok sükür

ceylinnur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2009
41
19
1 senedir evliyim o kadar cok istiyodum ki anne olmayı martta kimyasal gebelik yaşadım psikolojim çok bozulmuştu.şimdi tekrar hamileyim çok şükür ama eşim askere gitti kendimi başka hissediyorum korkuyorumda bebegime bişey olacak diye daha 4 haftalık.Benim için dua edin kızlar buna çok ihtiyacım var.:gitme::gitme:

Canım korkma iyi şeyler düşün eşine de süpriz olacak.Allah onu sana bağışlasın gözün aydın tebrikler :nazar:

canım öncelikle gözün aydın allahım analı babalı büyütmek nasip etsin.panik yapma sakin ol dualarımız seninle hadi hayırlısı

tbrk ediyorum canım Allah sizi korusun...bende 12 gündür regl olmuyorum daha öncede 13 gün gecikmişti sonra oldum çok heyecenlıyım acaba hamilemiyim gögüsleim şiişti çok ağrıyor ve göğüs uçlarım daha belirginleşti bide halsizlik var bakalım bu hafta sonu test yapıcam tabi hasta olmazsam kızlar dua eddin hayırlısıyla benimde bebeğim olsun 10 aylık evliyim...a.s.

öncelikle hepinize tesekkür ederim.Daynacım ben olsam bu kadar bekliyemezdim düsün ben hamileligimi adetime bir hafta kala ögrendim dayanamadım test yaptım cok silik cıkmıstı bence sende yap bu belirtiler hamilelik belirtileri hadi hayırlısı opuyorumnanaktan

bugün saat 14.00 gibi test yaptım ama maalesef negatif çıktı testde yanılma payı varmı acaba bugün 13 gün oldu ama ben hala hasta olmadım bilmiyorum şaşırdım kaldım ümitlenmekde istemiyorum sonra çok üzülüyorum olmazsa yarına kadarda adet olmazzsam sabah erkenden tesr yapıcam ilk idrar diyorlar ya belkide ondan belirgin çıkmadı...:uhm:

Canım belki belirgin cıkmamıştır benimkide belirgin degildi dikkitli bak bence inşallah hamilesindir canım benim.

ceylinnur sanırım haklısın o testten 3-5 saat sonra baktım daha doğrusu eşime negatif diye gösterektim gördümki ikinci çizgi çok silik çıkmış ne demek oluyor yani ben şimdi hamilemiyim:CüvCüv: bugün 14.günüm ben halada ümitlenmek istemiyorum hafta sonu ama kesin adet olmazsam o zaman müjdeli haberi sizlerle paylaşırımmyerimsenibenyerimseniben

ceylinnur sanırım haklısın o testten 3-5 saat sonra baktım daha doğrusu eşime negatif diye gösterektim gördümki ikinci çizgi çok silik çıkmış ne demek oluyor yani ben şimdi hamilemiyim:CüvCüv: bugün 14.günüm ben halada ümitlenmek istemiyorum hafta sonu ama kesin adet olmazsam o zaman müjdeli haberi sizlerle paylaşırımmyerimsenibenyerimseniben

canım benim geç kalmadan biran önce kanda beta hcg yaptır bu ilk zamanlar çok önemli bende ilk hamileligimde zaman bir geçsin sonra giderim dedim dedim sonra düştü bebegim sonradan gittim doktora bana çok kızmıştı insallah sende yasamazsın o yüzden geç kalma canım.

iyiakşamlar ceylinnur kimyasal gebelik nasıl oluyor anlatırmısın

İyi akşamlar canım kimyasal gebelikte döllenme oluyor fakat rahim içine yerleşemeden sesizce düşer.Normal adet gecikmesi yaşanır fakat bazı kadınlar daha hamile kaldıklarının farkına varmadan normal adet gecikmesi zannediyorlarmış.Bende adet gecikmesi yaşadım 1 hafta sonra test yaptım ikinci çizgi çok silikti biraz daha bekliyim doktora gitmek için dedim ve bir sabah kanamam başladı o zaman gittim doktora ve kimyasal gebelik geçirdigimi ögrendim kanda beta hcg yaptılar ve hergün düştğ deger.

teşekürler bende adetime 3 varken kan testi yaptım pozitif birgün aradan sonra tekrar yaptım negatif şimdide adet oldum bendemi kimyasal gebelik geçirdim şimdi

benim değerim bir günde sıfıra indi anlamdım çünkü doktor ultrasonda baktı rahimde çok küçük kese var dedi rahme yeni düşmüş dedi testi bir gün sonra tekrarlayın bende tekrarladım 00 olmuş 3 sonrada adet oldum

ayyy evet kimyasal gebelik seninkide insan çok üzülüyor ama tabi hayırlısı şimdi tekrar hamileyim 6+1 şimdide boş gebelik mi diye korkuyorum gerçi kese göründü ama bu boş gebelik yok anlamına gelmiyor ne zormuş yaaa bide tek başıma kafayı yiycem valla.

X