- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 33
- Konu Sahibi dlkkydlntpl
kızlar iki yıllık evlıyım yasım 27 ıc aydır bebek ıstıyorduk oncelıkle dr kontrolune gıdıp kan tahlıllerımı yaptırdım bu forumu kesfettım cok sey ogrendım sızlerle paylaşacağım.ilk ay bütün hamılelık belırtılerım vardı sarı akıntı,kasık batması, gogus hassasıyetı hatta bat gunu test yaptm cok sılık cızgı cıkmıstı ıkıgun daha bekledım cok agrılı adet oldum ve dr a gıttım kıst olusmus ama adetle o kıst atıldı ıcımden tabı belırtıler ve odrar testınden yanıldım.ıkıncı ayda ovu testı yapıyordum yumurtlama zamanı gogus agrım olurdu akıntım olurdı hıcbırı olmadı ovuda pozıtıf yakalayamadm dr a gıttım progesteron testım 0,20 cıktı yumurtlamadım o ay adetım 45 gun gectı yyumurtqm buyumustu fakat sanırom stresten catlamamıstı baska bır dr a gıttım o bana tarlusal verdı adetının 15. Gnı progestan ışacına basla dedı ben tabı buarada adet oldum 13. Gun falan ovu yapmaya basladım adet bıtımınden ıtıbaren ıncır be havuc yemeye basladım cıg olarak beslenmeme dıkkat edıp stres yapmamaya calıstım 16.gun sabah pozıtıfı yakaladım oglende sılıklestı 15.16.17.18 de ılıskı oldu bıraz ust uste ondan once ıkıgunde bırdı ılıskı ve benım yumurtlamadan sonra 7.gun goguslerım buyuyup damarları cıkıp acımaya basladı ılac hassasıyet yapıyo sandm ara sıra kramp ve bas donmeşerım oldu pskolojıktır dıye umursamadım 8.gun erken gebelık testı yaptım kalın beyaz cızgı coktı bozuk sanrm test 10.gun erken gebelık yaptm ıkı uc saaat sonra cok sılık bı cızhı yakaladm 11. Gun net cıkmıstı ıdrarımda artık ve hamıleydım dr a gıtmeden adetımın gecmesını bekledım kımyasal olmasın dıye be betam gıttıkce yukseldı kesemı de gordum pazartesı bebegımı gorup kalp atıslarının oldugunu soyledı dr tabı kahve lekelerım var dıkkat etmem lazım allahın ıznıyle bebegıme kabusacagım ısteyen herkese versın evlat Allahım ıns saglıklı hayırlı bebeklerımız olsun fotoları da eklıyorum yol gosterırumarom yazım herkese be ısteyenler sorularını sorabılırler somdı 6+3 uz