hamileyim ben de.. :)

mihrimah87

o bebek buraya gelecek!
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2012
52
0
16
İstanbul

dün akşam yaptığım gebelik testi. 5 gün önce de hcg 77 çıkmıştı. bugün tekrar kan testi yaptırıcam inşallah sorun yoktur. çok mutluyum :) sat 13 şubattı erken mi davranıyorum sizce? kimyasal değildir değil mi?

Hayirli olsun rabbim tamamina erdirsin insallahh

hayırlı olsun canım hamileliğin sağlıkla kucağına alırsın inşalllahhhh :119::119::119::119::119::119::119:

Hcg 600 cikti bugun sanirim artik resmen hamileyim:-D ailelere ne zaman soylesek acaba.? Tutamiyorum icimde herkese soylemek istiyorum:-D 77 den 5 gun icinde 600e yukselmesi normal mi ben 350 400 gibi tahmin ediyodum..

Tesekkur ederim hepinize arkadaslar rabbim isteyen herkese aratmadan hemen versin hayırlısıyla. . Her kadin yaşasın bu mutluluğu. Saglikla hayırlısıyla kavusalim bebeklerimize..

canım baya olmuş heralde bu konuyu açalı inş sesimi duyarsın daha önce beta hcg 1.20 çıktı yazmışsın ..1.20 den yükselerkmi 77 ye ulaştın yoksa 1.20 lik değerden sora adet oldunmu...bende 1.19 çıktım inş senin gibi yüzüm güler

canım benim sat 13 şubattı 8 martta 1.20 çıktı. adet günüme daha çok vardı yani, ama ben radyasyona maruz kalacağım için nolur nolmaz diye yaptırdım hcg testini negatif çıktı o gün. negatif sonuçtan 3-4 gün sonra lekelenmem oldu herhalde o da yerleşme kanamasıydı. ondan şüphelenip idrar testi yaptım çift çizgiyi görünce de tekrar hcg yaptırdım o da önce 77 birkaç gün sonra da 600 çıktı. yani negatif sonucu aldığımda adetime yaklaşık 1 hafta vardı 77 çıktığında da 3-4 gün gecikmişti adetim. senin ne zaman 1.19 çıktı bilmiyorum ama erken yaptırdıysan yükselebilir ama yok adet günün geçtiyse daha yüksek olması gerekirdi. inşallah gönlüne göre sonuçlar alırsın canım. allah isteyen herkese annelik duygusunu yaşatsın hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…