- Konu Sahibi mihrimah87
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 659836
dün akşam yaptığım gebelik testi. 5 gün önce de hcg 77 çıkmıştı. bugün tekrar kan testi yaptırıcam inşallah sorun yoktur. çok mutluyum :) sat 13 şubattı erken mi davranıyorum sizce? kimyasal değildir değil mi?
Eki Görüntüle 659836
dün akşam yaptığım gebelik testi. 5 gün önce de hcg 77 çıkmıştı. bugün tekrar kan testi yaptırıcam inşallah sorun yoktur. çok mutluyum :) sat 13 şubattı erken mi davranıyorum sizce? kimyasal değildir değil mi?
​hayırlı olsun canım çift çizgi negüzel duruyor ya hemen çıktımı canım 2.çizgi
canım benim sat 13 şubattı 8 martta 1.20 çıktı. adet günüme daha çok vardı yani, ama ben radyasyona maruz kalacağım için nolur nolmaz diye yaptırdım hcg testini negatif çıktı o gün. negatif sonuçtan 3-4 gün sonra lekelenmem oldu herhalde o da yerleşme kanamasıydı. ondan şüphelenip idrar testi yaptım çift çizgiyi görünce de tekrar hcg yaptırdım o da önce 77 birkaç gün sonra da 600 çıktı. yani negatif sonucu aldığımda adetime yaklaşık 1 hafta vardı 77 çıktığında da 3-4 gün gecikmişti adetim. senin ne zaman 1.19 çıktı bilmiyorum ama erken yaptırdıysan yükselebilir ama yok adet günün geçtiyse daha yüksek olması gerekirdi. inşallah gönlüne göre sonuçlar alırsın canım. allah isteyen herkese annelik duygusunu yaşatsın hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...canım baya olmuş heralde bu konuyu açalı inş sesimi duyarsın daha önce beta hcg 1.20 çıktı yazmışsın ..1.20 den yükselerkmi 77 ye ulaştın yoksa 1.20 lik değerden sora adet oldunmu...bende 1.19 çıktım inş senin gibi yüzüm güler