slm kızlar benim 1 aralık 2011 doğumlu kızım var,bizde 2. yi düşünelim dedil,sat 16 mayıs,2-3 aydır 1-2 gün ileri gidiyodu tarih,yani dün-bugün-yarın olmam gerek,ama adet belirtim yok,ayaklarımda halsizlik olurdu,benim 1-2 haftadır miğdem bulanıyo,1-2 kez sabah 6-7 gibi öğürdüm yataktan kaldırdı beni bulantı,ama sadece tükrük şekilndeydi,1 haftadır kokulara karşı çok hassaslaştım,belim geçen hafta kırılıyodu resmen,bu hafta ağrı yok,süt kesiği gibi akıntım var ama kaşıntı yok,göğüslerim dolgunlaştı ve büyüdüler gözle görülür bir büyüme var,sütten keseli 5 ay oldu,sönmüş balon gibiydiler,bayağı düzeldiler,bazen hiçbirşey yokken hıçkıra hıçkıra ağlıyom,bazen birden çok sinirleniyom,bazen de çok mutlu hissediyorum kendimi,aşırı ruh halimde değişmeler oldu,başım ara ara inanılmaz ağrıyo,1-2 kilo zayıfladım ciddi bi iştah kaybı oluştu,ama dünden itibarende iştahım geri açıldı,valla noluyo bilmiyom,ama adetim 4 gün geçtiğinde idrarda tek çizgi çıkmıştı,aynı gün kanda 64 çıkmıştı,onun için biraz daha bekleyeyim diyorum,benki kahvaltısız hayatta çıkmam artık miğdemin bulanmasından,ağzımdaki kokudan,miğdemdeki eşkimeden sabahları yiyemez oldum,hayırlısı olsun,2-3 gün daha bekleyecem,olmazsam direkt kan testi yaptırcam