hamileyim başına gelen oldu mu? acil arkadaşlar sabahları kan tükürme

Hopeandwhite

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2015
247
112
103
arkadaşlar sabahları ağızda kötü tat ve 1 haftadır sarımsı tükürük oluyordu bu sabah ise kanlı tükürük oldu. Hamileyken başına gelen var mı? Neden olabilir? Üst damağımda da yara gibi pütürlük var :cry:

Geçmiş olsun doktorumuza danışın mutlaka ama kusma ve mide yanması şikayetiniz varsa yemek borusunda tahriş olabiliyor o yüzden olabilir diye biliyorum ben

Benimde geceleri burnum tikaniyo sabahlari kalkinca kanli et parcasi gibi bisy geliyo agzima ama burnmdan oldugunu biliyorum ve hamile kaldim kalali birnum kaniyo bu tarz bisy degilse hemen doktora basvur canim

Benimde geceleri burnum tikaniyo sabahlari kalkinca kanli et parcasi gibi bisy geliyo agzima ama burnmdan oldugunu biliyorum ve hamile kaldim kalali birnum kaniyo bu tarz bisy degilse hemen doktora basvur canim
Anladım canım sorunu biliyorsan sıkıntı yok ben anladım işte benim diş etimi başka şey mi çözemedim. Geçmiş olsun sanada.

Arkadaşlar ikidir bana da oldu kanlı tükürme değil sabahki ilk tükürükte kan parçası. Ne yapsam bilemedim hangi doktora gideceğimi de bilemedim. Ağzımda yara filan yok. Öksürük de yok. Korktum da baya 😕 dişle mi ilgili acaba boğazdan mı hiç anlamadım.

Arkadaşlar ikidir bana da oldu kanlı tükürme değil sabahki ilk tükürükte kan parçası. Ne yapsam bilemedim hangi doktora gideceğimi de bilemedim. Ağzımda yara filan yok. Öksürük de yok. Korktum da baya 😕 dişle mi ilgili acaba boğazdan mı hiç anlamadım.
Once kontrole gittiğin doktora danış canım o yönlendirir seni.

Once kontrole gittiğin doktora danış canım o yönlendirir seni.
canım sağol korktum duramadım kbb doktoruna gittim. Kadın doğumcuma da söyleyeceğim. Diş etlerinde problem var dedi. burnu sabah akşam tuzlu suyla temizleyin ağzınızı da karbonatlı suyla iyice çalkalayın dedi. Ciğerden filan değilmiş çok şükür. insan tükürükte kan görünce bi tuhaf oluyor

canım sağol korktum duramadım kbb doktoruna gittim. Kadın doğumcuma da söyleyeceğim. Diş etlerinde problem var dedi. burnu sabah akşam tuzlu suyla temizleyin ağzınızı da karbonatlı suyla iyice çalkalayın dedi. Ciğerden filan değilmiş çok şükür. insan tükürükte kan görünce bi tuhaf oluyor

Çok şükür kötü birşey yokmuş canım, gözün aydın cok sevindim inan ki.
Rabbim korktuklarimiza uğratmasın sağ sağlıklı kuzularimiza kavuşmayı nasip etsin inşallah.

Back
X