- 19 Ekim 2017
- 98
- 280
- 8
- Konu Sahibi 35pisipisi
-
Peki gobusimiz yaklasik kacinci ayda sisiyor yani belirginlesme surecini merak ediyorumCanım ilk zamanlarda hep regl olacakmışsın gibi belirtiler yaşayabilirsin, sonradan sonraya belirtiler çıkıyor zaten. Erken belirti geç belirti diye birşey yok aslında. Hepimiz çok bebek istediğimiz için kirpiğimiz oynasa bu bir belirti olabilir der olduk, ben çok fazla yaşamadım tabi bu hisleri ama yaşayan arkadaşlarımı anlayabiliyorum. 6. haftadan sonra belirtiler ve bedenin düzeni değişmeye başlıyor aslında, en azından bende öyle oldu. Tabi her gebelik farklı bir hikaye herkesin aynı olacak diye birşey de yok. Hayırlısı olsun kuzuumm
Sanirim bende oyle olucam :)Arkadaşımın hiçbir belirtisi olmadı. Acaba gerçekten hamile miyim ben ya bu ne midem bile bulanmıyor diyordu5. Aydı sanırım bir haftalık bir öksürük krizi yaşadı o kadar. Onun dışında hiç hamilelikle ilgili kasık batması sık idrar çıkma baş dönmesi agrı sızı aşerme hiçççççç bir şey yaşamadı maşallahh diyim Rabbim nazarlardan korusun çok güzel çok sağlıklı temiz bir hamilelik geçirdi şimdi doğumu bekliyoruz :)
Sans mi degilmi bilemedim sanki onlarda biberi tuzu olmayinca bir eksik kaldim elin hatunlarii kapris nazz ay oram kotu buram kotuuu . Bende tik yokkk bendeee birazzz pohpohlanmak istiyorum :)Bende öyleydim
Seçilmiş şanslı insanlarız
Amaan ağrımayan başını ağrıyamı sokmak istiyosun :) hiç öyle mıy mıy bi hamileliğim olmadı çok şükür hiç hamile gibi değildim.Sans mi degilmi bilemedim sanki onlarda biberi tuzu olmayinca bir eksik kaldim elin hatunlarii kapris nazz ay oram kotu buram kotuuu . Bende tik yokkk bendeee birazzz pohpohlanmak istiyorum :)
belirtiler icin cok erken benim 9. 10.haftada baslamisti bulantilar bunyeden bunyeye degisiyor dr kontrollerinde hersey yolundaysa sikinti yapmayin.inanin belirtiler baslayinca keske baslamasaydi dersinizEn son adetimi eylulde oldum dun test yaptim pozitif kesin hamileyim ama bir belirtim yok . Neden anlamis degilim . Boyle hic belirtisiz olanlar varmi . Kendimden suphelendim yemin ederim :) ara sira biraz bas donmesi oluyor ama bende hep vardi yorgunluk ve bas donmesi .
Tabi tok acin halinden anlamaz orasida dogru :)belirtiler icin cok erken benim 9. 10.haftada baslamisti bulantilar bunyeden bunyeye degisiyor dr kontrollerinde hersey yolundaysa sikinti yapmayin.inanin belirtiler baslayinca keske baslamasaydi dersiniz
Benim koca delirdi zaten oglen 4 e kadar uyuyorunAmaan ağrımayan başını ağrıyamı sokmak istiyosun :) hiç öyle mıy mıy bi hamileliğim olmadı çok şükür hiç hamile gibi değildim.
Yok belim ay bacağım aman sırtım adamlarada gına geliyo bence
İlla ki rahatsızlık olunca söylenir ama pohpoh için ilgi için itici olmaya gerek yok boşver keyfini çıkar işte ye iç gez uyu :)
Sans mi degilmi bilemedim sanki onlarda biberi tuzu olmayinca bir eksik kaldim elin hatunlarii kapris nazz ay oram kotu buram kotuuu . Bende tik yokkk bendeee birazzz pohpohlanmak istiyorum :)
Yasarken oyle olmuyor ama insan yasamayinca eksik sayiyor.benim 40.gunden beri yani kalp atışını duydugumuz gunden beri kusma bulanti mide yanmasi var.agri en basindan beri vardi kasik agrisi o yüzden bi ay hastanede yattim.hep bi tedirginlik daha once iki dusuk yasadim agrilar lekelenmeler hep yine mi kaybediyorum korkusu cok fenaa.yat kalk sukret tadini cikar ben hastaneden taburcu olduğumdan beri de eve tikildim wc anca gidiyorum.tadini cikar belani isteme benceyasarken hic guzel gelmiyor o kusmalar agrilar igneler.bence de sorunsuz gebelik gecirenler secilmis son derece sansli kisiler Allah tamamina erdirsin
Ben gobegim cikmaya başlayana kadar hoc birşey hissetmedim :)) rahat ol 6 ayda sana tekmeler anneligini anlatacakEn son adetimi eylulde oldum dun test yaptim pozitif kesin hamileyim ama bir belirtim yok . Neden anlamis degilim . Boyle hic belirtisiz olanlar varmi . Kendimden suphelendim yemin ederim :) ara sira biraz bas donmesi oluyor ama bende hep vardi yorgunluk ve bas donmesi .
Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah canım :) Eminim bir kaç ay sonra o bebeğine bakarken; yaşadığın sorunları hatırlayıp gülümseyeceksin neler çektirdin bana diyerek :)
peki oyle olsun bakalimTabi tok acin halinden anlamaz orasida dogru :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?