- 22 Temmuz 2020
- 137
- 41
- 18
- 28
- Konu Sahibi Azragulcan
Hamileliliğin ilk ayı leke gelmesi normal mi tahminen 1 aylık gebeyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kırmızı ise tehlikeli kahve ise olağan fakat devam edebilirliği önemli eğer artarak devam eden bi lekelenme varsa mutlaka doktor ile görüşün ilaç başlatabilirHamileliliğin ilk ayı leke gelmesi normal mi tahminen 1 aylık gebeyim
Şimdi pedi değiştim yok akıntı kasık bel ağrım var tek şuanKırmızı ise tehlikeli kahve ise olağan fakat devam edebilirliği önemli eğer artarak devam eden bi lekelenme varsa mutlaka doktor ile görüşün ilaç başlatabilir
Kahverengi leke şeklinde oluyo aile hekimine mi gtsem acaba yoksa kadın doğum uzmanına mıTabi ki normal değil kanama düşük tehdidi olabilir
Her kanama düşükle sonkan kaz ama mutlaka dr görünün düşük önleyici verecektir
Siz yine de devamı gelirse kadın doğuma mutlaka gidinŞimdi pedi değiştim yok akıntı kasık bel ağrım var tek şuan
Bel kasık ağrım var sadece bu normal miSiz yine de devamı gelirse kadın doğuma mutlaka gidin
Kadın doguma gidin en azından ilac başlatır ya da iğne verirHamileliliğin ilk ayı leke gelmesi normal mi tahminen 1 aylık gebeyim
Normal ama leke için mutlaka gitBel kasık ağrım var sadece bu normal mi
Bazen yerlesme kanamasi olur diyorlar ama bmce leke de kanama da olsa mutlaka bir doktora gecikmeden gidilmeli. Lekeler sorun olabiliyor düşük riski olabilir belki ama belli de olmaz yine mutlaka görünmelisin canm. Haber ver geri sonucumu merak ederim. İnsallah da bisey cikmazHamileliliğin ilk ayı leke gelmesi normal mi tahminen 1 aylık gebeyim
acile gttm kese görünmedi altdan ultrasyona verecekti kabul etmedimBazen yerlesme kanamasi olur diyorlar ama bmce leke de kanama da olsa mutlaka bir doktora gecikmeden gidilmeli. Lekeler sorun olabiliyor düşük riski olabilir belki ama belli de olmaz yine mutlaka görünmelisin canm. Haber ver geri sonucumu merak ederim. İnsallah da bisey cikmaz
İlaç başlattı mı doktor.acile gttm kese görünmedi altdan ultrasyona verecekti kabul etmedim
7 haftalık hamileyken bende de olmuştu.pembemsiydi.hemen doktorumu aramıştım ve beni bir gece hastanede yatırmıştı.düşük olmaması için tedavi uygulamıştı.ama hemşireler hep yerleşme kanaması bu demişlerdi.bir de erkek oldığuna dair de tahminlerde bulunmuşlardı.sonuç=bebeğim erkekHamileliliğin ilk ayı leke gelmesi normal mi tahminen 1 aylık gebeyim
Ee snra tekrar mi bakilacak peki aksatma canmacile gttm kese görünmedi altdan ultrasyona verecekti kabul etmedim