Hamileyim ama yoksa dış gebelik mi?

elendil

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2008
25
0
Arkadaşlar 17 martta yaptığım idrar testinde hamile olduğumu öğrendim. Ama 2 gündür kahverengi lekelenmelerim vardı. Bugün doktora gittim. Beta hcg testim 1852 çıktı. 5+3 günlük hamileyim. Ama doktor ultrasonda keseyi göremedi, vajinal ultrasonda da çıkmadı. 3 ihtimalin olduğunu ya geç döllenmeden dolayı çok küçük olduğundan görünmediğini ya dış gebelik olduğunu ya da biyokimyasal gebelik olduğunu söyledi. 2 gün sonra tekrar kan testi için gidicem. Moralim çok bozuldu ya dış gebelikse naparım:KK43:

hakkında hayırlısı canım inşallah korktuğun değildir inşallah sağlıkla hamileliğin devam eder üzme kendini stres yapma hiç yat dinlen :KK16::KK16::KK16::KK16:
bu konuda pek bilgim yok ama dış gebelikte çok ağrı olduğunu duymuştum canım ağrı aşırı oluyormuş :KK31::KK31::KK31::KK31:

Bilmiyorum canım, kafam çok karışık, yarın belli olacak heralde. Hiç ağrım sızım yok ama her şeyin hayırlısı :KK43:

Sakın korkma. Benim değerim 2019 du doktor karında hiçbirşey göremedi. Dört gün sonra tekrar başka doktora gttim keseyi gördüm canım. Kahverengi lekenme bende de hep vardı. Hatta geçen hafta şiddetli kanamam oldu. Korkma bence. Allahın dediği olur canım. Ben bebeğini göreceğine inanıyorum.

Canım hcg güzel çıkmış biraz sabret inşallah görürsün keseyi bende yasadım aynısını gecen hafta vanada saydı doktor o üç ihtimali ama benim hcg 724 tü ki zaten görünmezmiş o seviyede ben bunu Dr dan değilde bu sitedeki arkadaşların yazdıklarından öğrendim ve üye oldum bugün bebeğimi düşürdüğümü öğrendim ve belki alakası yok ama vajinal usg cihazını haldır haldır gezdiren Dr sebep oldu diyorum içimden Allah'ın takdiri ama insan geçiriyo içinden yinede mutlaka farklı Dr görsün tek Dr a takılı kalma hayırlı olsun tebrik ederim

X