Hamıleyım ama sevınemıyorum:(

ultrags

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
23
0
senağlamaARKADSLAR MERHABA ARANIZA YENI KATILDIM 5 HAFTALIK HAMILEYIM FAKAT HAMILE OLD OGRENDIGIM GUNDEN BERI KAHVERENGI AKINTIM OLUYOR BUDA BENI COK KORKUTUYOR;ILK BEBEGIMIDE 5 HAFTALIKKEN DUSURDUM KURTAJ OLDUM;AMA SIMDI MELEGIMIN BENI BIRAKMASINI ISTEMIYORUM DR GITTIM YATICAN SU ICIEN DEDI COK KORKUYORUM GURBETTYIM YANZLIZIM OLE BAKCAK KIMSEDE YOK ISTEN CIKTIM EVDE YATIOM SAFOLSUN ESIM HERISI YAPIO AMA COK KORKUYORUM TEK TESELLIM SANCIMIN OLMAMASI PZT DR GITCEM TEKTRDAN BAKLIM NE DIYCEK IANIN HALA HAMILEYIM DIE SEVINEMEDIM AILEME BILE HABER VERMEDIM DUSERSE SIOE KORKUOM DUSERSE AILEM BENDEN DAHA COK UZULCEK:KK43:(DULARINIZ EKSIK ETMEYIN MELEGIM BENI BU SEFER BIRAKMASIN GITSIN ARTIK KAHVERENGI LEKE GORMEK ISTEMIYORUM RABBIME EMANET OL MELEGIM ANNECIGINI LUTFEN BU SEFER BIRAKMA:KK43:((((((senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

hayırlısı olsun canım ben 4 tane melegimi kaybettim çok acı şimdi 3 haftalık hamileyim şimdilik iyi herşey ama bende yatcam igne vurulcam hergün su içcem inş rabbim bunları bagışlar bize ayrıca allah korusun bu bebeginede bişey olursa inş olmaz kesinlikle genetik test iste sende kan pıhtılaşmasına falan baktır bende bu sorun çıktı hastalıgımı geç buldukları için dedim ya 4 melegimi kaybettim hatta biri 5 aylık dogumdu çok zor ama moralini yüksek tuut inancını kaybetme dua et hayırlısı diye düşün bunlar bizim için bi sınav unutma kaybettigimiz meleklerimiz inş bize şefaatçi olcak bide yinede şükretmeliyiz hiç olmazsa hamile kalabiliyoruz ya hiç anne olamayanları düşün biz hiç olmazsa allah katında anne olduk kendini böyle şeyler düşünerek motive et olumlu düşün bebegim benimle kalcak gibi inş bebeklerimiz bize tutunur benim çıkmam lazım fazla oturmamam lazım malum bebegim için allah yardımcımız ılsun dediklerimi unutma ailenden biri gelebilirse çagır sana baksın ben annemdeyim herşey bebegimiz için çekinme ailene söyle belki bi çözüm bulurlar sana yardımcı olma konusunda

Allah razı olsun sanda gecmıs olsun ınseallah melklerımız sag saglım kucaklarımıza alırız rabbım hakkımızda hayırlısını nasıp etsdın ısteyen herkese saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın ınseaallah

senağlamaARKADSLAR MERHABA ARANIZA YENI KATILDIM 5 HAFTALIK HAMILEYIM FAKAT HAMILE OLD OGRENDIGIM GUNDEN BERI KAHVERENGI AKINTIM OLUYOR BUDA BENI COK KORKUTUYOR;ILK BEBEGIMIDE 5 HAFTALIKKEN DUSURDUM KURTAJ OLDUM;AMA SIMDI MELEGIMIN BENI BIRAKMASINI ISTEMIYORUM DR GITTIM YATICAN SU ICIEN DEDI COK KORKUYORUM GURBETTYIM YANZLIZIM OLE BAKCAK KIMSEDE YOK ISTEN CIKTIM EVDE YATIOM SAFOLSUN ESIM HERISI YAPIO AMA COK KORKUYORUM TEK TESELLIM SANCIMIN OLMAMASI PZT DR GITCEM TEKTRDAN BAKLIM NE DIYCEK IANIN HALA HAMILEYIM DIE SEVINEMEDIM AILEME BILE HABER VERMEDIM DUSERSE SIOE KORKUOM DUSERSE AILEM BENDEN DAHA COK UZULCEK:KK43:(DULARINIZ EKSIK ETMEYIN MELEGIM BENI BU SEFER BIRAKMASIN GITSIN ARTIK KAHVERENGI LEKE GORMEK ISTEMIYORUM RABBIME EMANET OL MELEGIM ANNECIGINI LUTFEN BU SEFER BIRAKMA:KK43:((((((senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

HTML:
Yarabbi bu yazıyı okuyan kalbi güzel yüzü güzel sözü güzel kulunun gönlünden ne geçiyorsa ki sen daha iyi bilensin aklından ne geçiyorsa ki sen akılları okuyasın biran önce gerçekleşmesi için ona ihsan eyle onun üzülmesine mahiyet verecek hiç birşeyi ona yaklaştırma bu aciz kulununda duasını kabul eyle amin ALLAH BEBEĞİNİ KORUSUN......

HTML:
Yarabbi bu yazıyı okuyan kalbi güzel yüzü güzel sözü güzel kulunun gönlünden ne geçiyorsa ki sen daha iyi bilensin aklından ne geçiyorsa ki sen akılları okuyasın biran önce gerçekleşmesi için ona ihsan eyle onun üzülmesine mahiyet verecek hiç birşeyi ona yaklaştırma bu aciz kulununda duasını kabul eyle amin ALLAH BEBEĞİNİ KORUSUN......
:1hug: :1hug: canımmm negüzel dua etmişsinnn:1hug: :Saruboceq:AMİN AMİN CANIM BENİM RABBİM KORUSUN SENİNDE GÖNLÜNE GÖRE VERSİN...CANIM COK GEÇMİŞ OLSUN İNŞ ALLAH BEBEĞİNİ SANA BAGISLASIN :Saruboceq:

:1hug: :1hug: Canımmm negüzel dua etmişsinnn:1hug: :saruboceq:amin amin canım benim rabbim korusun seninde gönlüne göre versin...canım cok geçmiş olsun inş allah bebeğini sana bagıslasın :saruboceq:

allah razı olsun ama henüz nişanlıyım dua et evlendiğim zaman yani 7ay sonra sorunsuz bir şekilde bende anne olayım allah şimdiden razı olsun ve sizizn için cok dua isticem inş selametle ayetel kursü yü oku ve mest et karnına kasıklarına inş bir şey cik olmaz

allah razı olsun ama henüz nişanlıyım dua et evlendiğim zaman yani 7ay sonra sorunsuz bir şekilde bende anne olayım allah şimdiden razı olsun ve sizizn için cok dua isticem inş selametle ayetel kursü yü oku ve mest et karnına kasıklarına inş bir şey cik olmaz

sendende ALLAH RAZI OLSUN CNM BENİM....İNŞALLAH RABBİM YARDMCIN OLSN SONRUNSUZ Bİ ŞEKLDE EVLEN VE İNŞALLAH SAGLIKLI BİR ANNE OL SAGLIKLI HAYRLI EŞİN EVLADIN OLSN....BENDE İLK BEBEĞİMİ KAYBETTM KARNIMDA ÖLMÜŞTÜ......:gitme::gitme:

Kızlar sınavdayız unutmayın kendınızı Üzmeyın ınŞallah hepımız anne oluruz (ama Önce 7ayın gecmesı ve dÜĞÜnÜmÜn olması lazım)):) dualarda bulusalım dualar mÜŞterktır allahın selamı sızın ve bebelerınızın ÜstÜne olsun

Kızlar sınavdayız unutmayın kendİnİzİ Üzmeyİn İnŞallah hepİmİz anne oluruz (ama Önce 7ayın gecmesİ ve dÜĞÜnÜmÜn olması lazım)):) dualarda bulusalım dualar mÜŞterktİr allahın selamı sİzİn ve bebelerİnİzİn ÜstÜne olsun

haklsn cnm amin.....:Saruboceq::Saruboceq:ALLAH GÖNÜLNE GÖRE VERSİN

Allahım meleğini sana bağışlasın, içini ferah tut..rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..dularım seninle..

canımmm korkma yaaa:teselli: Allah büyükk onun büyüyecegi gelişecegi varsa her şekilde olur..kendini rabbime teslim et dualarını bırakma yeter..doktor kontrolünü ihmal etme tabiiki.inşallah herşey güzel gider..bak eşin de yardımcı oluyomuş ne güzel...Allah yardımcın olsun tatlım.:teselli:

HTML:
yarabbi bu yazıyı okuyan kalbi güzel yüzü güzel sözü güzel kulunun gönlünden ne geçiyorsa ki sen daha iyi bilensin aklından ne geçiyorsa ki sen akılları okuyasın biran önce gerçekleşmesi için ona ihsan eyle onun üzülmesine mahiyet verecek hiç birşeyi ona yaklaştırma bu aciz kulununda duasını kabul eyle amin allah bebeğini korusun......

allah cc razı olsun gonlune yuregıne saglık kardesım;rabbım gaznı ganı razı olsun mevlam hakkındakını hayırlara cevırıp san ole nasıp etsın ınseallah;ne sıkıntın varsa feraha cıkarsın ınseallah;hayırlı saglıklı huzurlu afıyetlı bır yuvan olur ınseallah zmanı geldımede saglıklı hayırlı evalt nasıp etsın canım rabbım kımseye aratmasın ısteyen herkesın oznce gobegını sonrada kucagını dolsursun ben ıananıyorum duanın acamayacgı kapı yoktur rabbım sen herseyı ısıten gıren bılensın hakkımızda hayırlısını nasıp et melegım benı bırakmsın sıkıca tutuncun bende anne olayım once rabbım senın ıznınle sorada dularala melegım sana ve dualara emanet

cok sagolsun arkadslar rabbım hepnızın derdını def eylesın ınseallah ecmaın olsun

Amın ecmaın hamıle kalmamıs bır ınsan deĞılım ılk bebeĞımı17 yasında kaldım hemde kzı oĞlan kızdım ama evlıydım eŞım vefat edınce aılem ıstemedı aldırdılar fıkrımı soran olmadı bıle 6 sene sonra evlendım evlenmeden Önce adet dÜzensızlıĞım vardı farlutal dıye bır ılaÇ kllandım evlendım ılk ay hamıle kaldıĞımı ÖĞrendım ama malesf dÜŞÜk le sonuclandı cok aĞır ıŞler yapmıstım dk ondandır dedı eŞımden ayrıldım benı eskı eŞıyle aldattı :KK43:((( Şımdı elahmdurıllah nıŞanlıyım 7.ayda dÜĞÜnÜm var nıŞanlımı cok sevıyorum allah ondan razı olsun aılesındende ınŞ tabıkı dul oldugumu bılıyor aılesıde bılıyor baska kımse bılmıyor Şımdı ınŞ banada dua edın hemen cocuk yapmayı dÜlÜnÜyorum ama allah bılır tb adetım cok d
zensz bugÜn 5. GÜnÜ hala olmadım :KK43:(((( allah ımanlı evlatlar nasıp etsın anne olmak kolay ama cocugun hayırsızıda var o bakımdan da dÜŞÜnÜn var sayalım kı dÜŞÜk yaptınız bakın bana ben yaptım demekkı hayırsızmıs vebım ıÇın sonunda ayrık varmıs kısmet allahın bır bıldıĞı vardır selam ve dua ıle kalın dualarınızda benıde unutmyın ınŞallah s.a

dua edin adet olayım arkadaşlar bu bana cok sıkıntı veriyor sinirden patlıyorum elimde olmadan çevremdeki insanları kıra bilirim ve kilo alabilirim kendimi ilaca bağlamak istemiyorum farlutual i senede yalnız bir ay kullanıyordum ve 1sene düzenli oluyordum ama neden se beni yarı yolda bırtı şimdi soğan suyuna başladım inşallah olurum midem bulanıyor soğansuyunu içince cok rahatsız ediyor beni ama içmem lazım 3:)

rabbim inseallah busfer yuznun guldurur kardesim,mutluluklar herdaim seninle olsun sogan suyunu duymusutum tadi kotu am afaydasi var ins adet olursun;haklisin hayirli ise nasip etsin ilk bebgimide ole dua ettik dustu simdi eger hayirli ise rabbim nasip etsin rabbim ehseyi goren isitendir hakkimizda hayirlisi neyse onu nasip etsin inseallah ecamnin olsun

X