- 24 Mart 2007
- 60
- 1
- Konu Sahibi delaleminsin2013
aldirmayi dusunuyordum...
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaslar dun aksam hamile oldugumu ogrendim zamansiz oldu.. 15 gunluk hamileyim cok yeni..Bugun beyimle konustuk ama maddi durumumuz iyi olmadigi icin istemiyor daha cok erken diyor aldirmami istiyor:çok üzgünüm: cok sasirdim Rabbim bize verdi cok sukur bunu aldirirsam nekadar gunaha girerim biliyorum ama kocam istemiyor kesinlikle..Ne yapmaliyim neolur bana yardim edin cok kotuyummm Allahimm
cnm benim 7 senelik evliyim 5 sene çocuk hiç istemedik ama diğer zamanda o kadar istedik her ay hüsran her ay gözyaşı .....biz hep borç ödedik evliliğimizde ev aldık eşya aldık yok krediydi yok oydu
yani borçlar ödendi bebek dedik .....rabbim ha diyince vermedi .....bebek sahibi olmak için kapı kapı dolandık tam 5000 ytl harcadık ama olmadı ve bu durumda ben yaşadığım bunalımla tırnağım geldiğim iş konumumdan vazgeçtim işimi bıraktım üstelik meseleğimi yaparken o kadar mutlu olurdumki hiç ağır gelemzdi mesailer hayata yetişemezdim zaman bana yetmezdi ama bebek aşkı öle geldiki içime acı oldu .......nerede çocuk görsem ağlar aldım .....sonunda işimden çıkmıştım ama borcumuz vardı zaten hastanelere para vermekden belimiizi doğurtamamıştıkki en son gittiğimiz doktor ancak micro ile tüp bebek ile hamile kalırısn dedi....eşime dedim eşim dedi artık git gellerden yoruldum borç harç bulacam bu parayı eksik yiyecez eksik giyecez gerekirse giymeyecez gezmeyacez dedi...ve borç aldık ve girdik bu işe rabbim bana ikitane melek verdi ve hamile kaldığımı bildiğim an itibari ile şükrettim rabbime
ve sağsağlim kucağıma versin diye hala şükrediyorum....1 ay sonra ikili testi var ve bizden iyi bir para istendi bizde hala yok ama olsun market alışverişine çıkmayacaz yaptıracaz ...üstelik iki bebek masrafını sen düşün ama şükürler olsun diyorum.......kocam gece gündüz çalışıyor....yeterki onlar ve ben iyi olayım en büyük mutluluğu.....
iyi düşün derim duygu sömürüsü yapmak içinde yazmadım ama ağladığım geceleri unutmuyorum
içimin yangınını gizili gözyaşlarımı unutmuyorum ............ve bu sitede benden daha fazla bekleyenleri
maddi durumu olamayıp tüp bebek yaptıramayanlar var ....
herkes bizim gibi şanslıda değil biz bu borcu aldık ödemeye gayert ediyoruz
borcu bulamayıp ödemeyecek güçte olanlar evlat sahibi olamayacakmı...
eşini ikna et rabbim sana bu hediyeyi vermiş geri çevirme
bebeğin gelince belki herşey çocuk güsel oacak ?