Yani canım yemek fotoğrafını geçtim hani gaz vermek gibi olmasın ama neden gorumcene yolluyor sana yollamiyor o daha ağır geldi bana açıkçası sonuçta sen emanetsin o kiziysa sende kizisin. Bazı şeyleri yaslidir deriz buyugumuz deriz gecistiririz ama ayrım hiç dayanamam doğrusu onun kızına aynısını yapsalar hoşuna gider miymis acaba ay sinirlendimama yine de sakin olmakta fayda var belki yanlış anlasilmistir bişeyler sen Allah a havale et hamile kadın dinde çok kutsaldır hakkın kimsede kalmaz merak etme sen bebeğini düşün haklısın onu bil ama
Aslında sadece gelinine değil oğluna da yollamış olacak o koliyi. Neticede tek başına yiyecek değilsin ya. O zaman kızına yolladığı koliyi de damadına yollamış oluyor :) Yaptığı yanlış bir şey ama takmamak ve beklentiye girmemek en iyisi. En azından hayal kırıklığı olmaz.
merhaba yesemin 4Canim sana diyebilecegim tek sey kayinvaliden dunyanin en iyi insani olsa da asla anne gibi olmuyor. Biz bunu bekliyoruz belki. Inan bana benim kaynanam o kadar iyi tatli ve kulturlu bi insandir ki herkes bana ne kadar sanslisin diyor.
Ama daha gecen gun eşim calistigi icin ben tek basima gittim seker yuklemesine ki biliyorlardi. Ne kaynanam ne gorumcem geldi. Tek basima o zor testi yaptirdim. Ki benim ailem baska sehirde ben bi de onlara emanetim. Yanimda annem de yok benle gelecek. Ve hala sonuc ne diye aramadi bile biliyo musun.
Bunu anlattim cunku ne kadar iyi insan olsa da anne gibi olmuyor.. kizi olsa hic bana yaptigini yapar miydi? Cok uzuldum bende ama sonra esimin tesellisiyle bosver dedim kizim bak seni dusunen kocan var herseyden onemlisi o. Yeterki eşin iyi olsun. Canini sıkıp bebisini de uzme..
Asla gercek kizi gibi dusunmeyecegini kabullenirsek inan bu kadar uzulmeyiz.
Merhaba,merhaba yesemin 4
bende bugun o testi yaptirdim
biraz miden alt ust oluyor ama nersi zor o testinki
kimseden beklentiye girmzseniz hiç hayal kirikligina ugramazsiniz konu sahibesi ..
olsun yinede fazla ilgi bekleyince boyle hayal kirkligina ugruyoruzMerhaba,
Evet cok zor degil belki ama bana gore zordu ben hastane ortamindan kokusundan igneden vs zaten cabuk etkilenirim bayilirim tansiyonlarim oynar ondan oyle dedim. Ayrica bence yaninda biri olmali o testte herkesin bunyesi ac karnina o sekeri kaldirmiyo kusup bayilabiliyosun.
Valla haklisin canim:)olsun yinede fazla ilgi bekleyince boyle hayal kirkligina ugruyoruz
6kere yaptirdim o testi 5 inde yalnizdim, 5 inde de kustum
bisey çikmaz insallah sonucundan sizede banada : )
Yaa aynen yanimda birbirlerini opmeyi cok seviyolar bi de benimkiler inan icim parcalaniyo o kadar uzuluyorum ki. Annem yanimda olsa bu kadar takmam. Cidden bosver deyip gecmekten baska sansimiz yok bos yere uzuluruz yoksa.Yaa kesinlikle katılıyorum anne yerini tutmuyolar ne kadar kızim da deseler kızlarının yerine koyamazlar en iyisi hiç takmamak hamileyken daha alıngan oluyoruz tabi bende başka sehirdeyim annemden uzak olunca nedense daha bi gözüme batmaya başladılar
saol canim aminnValla haklisin canim:)
Benim sorun cikmadi insallah seni ki de guzel cikar
merhaba yesemin 4
bende bugun o testi yaptirdim
biraz miden alt ust oluyor ama nersi zor o testinki
kimseden beklentiye girmzseniz hiç hayal kirikligina ugramazsiniz konu sahibesi ..
Yaa aynen yanimda birbirlerini opmeyi cok seviyolar bi de benimkiler inan icim parcalaniyo o kadar uzuluyorum ki. Annem yanimda olsa bu kadar takmam. Cidden bosver deyip gecmekten baska sansimiz yok bos yere uzuluruz yoksa.
saol canim aminn
konu sahibesi kusura abkma konunu baltalamis olmayim
senin içinde ayni sey geçerli, kimseden bisey beklemezsen çok mutlu olursun, çogu gitmis azi kalmis 3 ay bittiginde yeme isi duzelir insallah ...
Ah canım ya aynen aynen öyle biliyo musun bizimkilerde sapur supur. Bide benim babam yok yani gorusmuyoruz kayinpeder benim yanımda hep kizimm diye kızına sariliyo opuyo sanki durumumu bilmiyo gibi. Ama hiç takmiyorum artık öyle yaptıkça kendimi uzaklastiriyorum bende az görüşüyorum yapan kendine yapar bize yapılan geçer giderYaa aynen yanimda birbirlerini opmeyi cok seviyolar bi de benimkiler inan icim parcalaniyo o kadar uzuluyorum ki. Annem yanimda olsa bu kadar takmam. Cidden bosver deyip gecmekten baska sansimiz yok bos yere uzuluruz yoksa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?