Hanımlar,
6haftalık hamileymişim. plansız bir gebelik ama eşimle çok sevindik. 1.5seneyi geçiyor evleneli. yaza doğru çalışmalara başlamayı düşünüyorduk. geçen hafta görümcem doğum yaptı. hastanede yanında kaldım çıkana kadar. sonra evde de kaldım. reglim gecikti o sıra ama kondurmadım hiç. baya yordum kendimi. gelen-giden, bebişin bakımı, büyük yeğenin bakımı derken... eve geldiğimde çok yorgundum. 1 hafta doğru dürüst uyumamıştım. eşim de özlemiş dikkat etmedik açıkçası. sonra benim kanamam başladı ama 1 er damla... evde yapılan testlerden aldım. hamileymişim. kasıklarım da ağrıyor. doktora gittim. karından ve aşağıdan ultrasonla baktı. 6 haftalık gebeyim. ultrasonda gözüktü bile... içim bir garip oldu. meğer ne kadar istiyormuşuz bebeğimizi... ama düşük riskim varmış. progestan ve folik asit verdi doktorum. testler verdi. 2 hafta istirahat et sonra gel dedi.
kızlar bebeğim düşmesin. ilk gebeliğim. plansız oldu ama eşim de ben de çok istiyoruz.
çok yorulduğum ve dikkat etmediğim için olmuştur kanama değil mi?
Kanaman geçmiş. Geçmiş olsun. Ben de aynı şeyleri yaşamıştım şimdi kızın 11 yaşında. Ama yine de dinlen. Umarım doktora bir dahaki gidişinde güzel şeyler duyarsın.
Sevgiler.
canım benim çok fazla kasık ağrım var. zaten o ağrıdan ben adet dönemim geldi sandım. gebe olduğumu konduramadım ya...
kanamam 4-5gün sürdü. dinlendim, progestan kullandım geçti. ama haftaya gene gideceğim doktora. inşallah bebeğim iyidir.
senin daha çok yeni gebeliğin. bak ben ilk ay bir de adet olmuşum belki de kanamaydı o... hiç anlamadım çünkü ben 7+5 hamileyim ama adetim 1hafta gecikince test yaptım. demek ki geçen ay kanamam oldu....
bu leke şeklinde kanamanın çeşitleri var. kimisi düşük riski. benimki gibi. kimisi 9 ay boyunca sürebiliyor... sen kalbini ferah tut. duanı et. dinlen. progestanı aksatma.
Benim lekelenme sebebim yarın belli olucak bakalım hayırlısı ama ilk düşüğümde 1 gün sürdü lekelenmem sonra adet gibi oldu ve 6 gün sonra düşük bunda ise 4.gün lekelenmenin İnşallah bebeklerimiz iyidir ve sağ salim kucağımıza alırız kalbimi ferah tutumaya çalışıyorum ama ilk düşüğüm çok kötü geçmişti rabbim kimseye yaşatmasın o acıyı ve duyguları allah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?