geçmedi malesef canım. korkumdan ayağa kalkmıyorum valla. o kadar uğraş dur olmasın sonra kuş gelip taşa çarpsın. gözümden bile sakınıyorum valla :smiley-cool: bakalım sonumuz ne olacak. bu seferki geçen seferkilerden farklı ama daha bi umutluyum,
tatlım ya lütfen sakin ol şimdi dr muhtemelen sende yine kan testi isteyecektir artışı gözlemek için , önümüzdeki haftada keseleri ( 5+2) görmek için seni çağıracaktır .Kalp atışlarını alamazsın daha erken çünkü.
Aslında şimdi bir gebeliğin var ,fakat kanamalrında devam ediyor.Bunun açıklamasını dr yapabilmesi için 2 veriye ihtiyaçı var .
birincisi aralıklı yaptıracağın kan testleri v
ikincisi 5 .hafta aranacak kese kesenin şekli
burada önemli eğer kese belirmiyorsa ve kan testin normalse geç döllenmedir.Fakat bebeğin rahmine yerleşmesi biraz problemli.
Eğer kese görünür ve şekli düzgünse,kan testin de normalse dr sana söyleyebileceği yatmam ve ilaçlarını almam olcaktır.kalp atışları için haftaya çağrılacaksın.
Eğer kesede ve kan değerlerinde o zaman için bir şüpheli durum gözüküyorsa sağlıklı bir gebelik oluşmamaış durumu izlenip ,ilaç artı yatma verecektir büyük ihtimalle ve zamana bırakıp kesenin kendisini toparlanmasını bekleyecek ( artı 6+2 kalp atışlarınıda için çağrılacaksın)
aslında 3 .aşamada kalp atışlarının 120 ve üzeri olması gerekir ,buda sağlıklı bir gebeliğin oluşumudur.
şu anda ne oluyor diye kafanı takma elindeki veri kantestin gayet iyi ama artışlar ve kese görünmeden tam anlamıyla birşey söylemek mümkün değil.
olumsuz yazmak için yada daha olumlu yazmak içinde erken ,gebesin tatanı çıkar şimdi,zaman bırakmaktan başka yolun yok(.Kanamam artış olunca akıcı ve kırmızı hemen dr git )
Ben senin için seviniyorum sende kendin için sevin bırak artık kanamları sen elineden geleni yapıyorsun zaten .
sevgiler