canim dr a da gitsen 2 gunde 1 artisa bakalim der. benim bata 5 kala degetim 10 du giderek yukseldi cogu kisinin oyle . bence sabirli olup 2 gun sonra bi daha test yap . artar insallahyarın gidicem kadın doğum uzmanına umarım sağlıklı olurBenim gibi değeri düşük çıkıp sonra yükselen var mı
canim 2 gunde 1 test yap boyle sabah aksam yaparsan cok strese girersin . artis gayet iyi . pazar ya da p.tesi bi test daha yaparsin :)kızlar 12.43 ten 25 e yükselmiş 19 u 20 ye bağlayan gece baktırdığımda 12.43 bugün sabah 25 çıktı normal mi
ben kan verdikten 10 gün sonra çağırmıştı dr çok kısa aralıklarla gitmişsin bence dr ne dedi?Kızlar gene merhaba bugün gene yapıldı ve değerim 25 ten 35 e yükselmiş ama iki günde çok mutsuzum ne olucak
48 saatte en az 2 katına çıkması gerekiyor, seni asla üzmek istemem ama kimyasal gebelik olabilir canımKızlar gene merhaba bugün gene yapıldı ve değerim 25 ten 35 e yükselmiş ama iki günde çok mutsuzum ne olucak
Merhaba kızlar dün gece aşırı mide bulantısı ve baş dönmesinden hastahaneye gittim ve hamile olduğumu öğrendim beta hcg 12.43 aslında bulantılar için çok erken çünkü daha adetim geçmedi ader günüme 3 gün varken kan testi yaptım bile fakat bu değer normal mi sizce? Yükselirmi yaşayanlar yoruma gelirse sevinirim
Değeriniz yükseldi mi?Doktor sinirlerimi bozdu sen hamile değilsin dedi gıcık etti 2 günde 2 katına çıkması lazım bunu biliyorum ama çıkmadı umarım düşürmem çok mutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?