• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ama hcg değerim düşük? yardım

cimcime8

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2018
18
0
1
27
Merhaba kızlar dün gece aşırı mide bulantısı ve baş dönmesinden hastahaneye gittim ve hamile olduğumu öğrendim beta hcg 12.43 aslında bulantılar için çok erken çünkü daha adetim geçmedi ader günüme 3 gün varken kan testi yaptım bile fakat bu değer normal mi sizce? Yükselirmi yaşayanlar yoruma gelirse sevinirim

Yükselir elbette. Geç dollenme olmuş olabilir. Adet döngünüz kaç gün normalde?

benim adet döngüm genelde 29-31 gün arası zaten planlı bir gebelik değildi kesinlikle 6 aydır evliyim güya korunuyorduk işte geri çekilme yöntemiyle burdan ayrıca uyarayım geri çekilme yöntemi kesinlikle sizi hamilelikten korumaz endişeliyim ona birşey olsun istemiyorum umarım değerlerim artar

Değer önemli değil önemli olan düzenli artış göstermesi.

yarın gidicem kadın doğum uzmanına umarım sağlıklı olur :( Benim gibi değeri düşük çıkıp sonra yükselen var mı :(

yarın gidicem kadın doğum uzmanına umarım sağlıklı olur :KK43: Benim gibi değeri düşük çıkıp sonra yükselen var mı :KK43:
canim dr a da gitsen 2 gunde 1 artisa bakalim der. benim bata 5 kala degetim 10 du giderek yukseldi cogu kisinin oyle . bence sabirli olup 2 gun sonra bi daha test yap . artar insallah

kızlar 12.43 ten 25 e yükselmiş 19 u 20 ye bağlayan gece baktırdığımda 12.43 bugün sabah 25 çıktı normal mi

kızlar 12.43 ten 25 e yükselmiş 19 u 20 ye bağlayan gece baktırdığımda 12.43 bugün sabah 25 çıktı normal mi
canim 2 gunde 1 test yap boyle sabah aksam yaparsan cok strese girersin . artis gayet iyi . pazar ya da p.tesi bi test daha yaparsin :)

Kızlar gene merhaba bugün gene yapıldı ve değerim 25 ten 35 e yükselmiş ama iki günde çok mutsuzum ne olucak :(

Kızlar gene merhaba bugün gene yapıldı ve değerim 25 ten 35 e yükselmiş ama iki günde çok mutsuzum ne olucak :KK43:
48 saatte en az 2 katına çıkması gerekiyor, seni asla üzmek istemem ama kimyasal gebelik olabilir canım:KK43:
48 saat sonra bir daha baktır istersen sonuçlara göre de doktorunla konuşursun

Merhaba kızlar dün gece aşırı mide bulantısı ve baş dönmesinden hastahaneye gittim ve hamile olduğumu öğrendim beta hcg 12.43 aslında bulantılar için çok erken çünkü daha adetim geçmedi ader günüme 3 gün varken kan testi yaptım bile fakat bu değer normal mi sizce? Yükselirmi yaşayanlar yoruma gelirse sevinirim

ben ilk gebeliğimde 5 günden fazla vardı 10,8 çıkmıştı şuan kızım 2,5 yaşında. hayırlısı olsun senın için

Doktor sinirlerimi bozdu sen hamile değilsin dedi gıcık etti 2 günde 2 katına çıkması lazım bunu biliyorum ama çıkmadı umarım düşürmem çok mutsuzum

Back