- 11 Temmuz 2014
- 233
- 81
- 36
-
- Konu Sahibi Yildiz3335
Canım hiç merk etme bende bulantı felan yoktu bşr başladı tam başladı yani merak etme içini ferh tut çok önemli zamanlardasın saglıklı beslenmeye bkarkadaşlar 5+5 günlüğüm ama dün dr da keseyi göremedim beta hcg 857 di... bulantım falan hiç yok, rahimde kasılmalar, batmalar da yok bi sorun mu var acaba...tüm hamilelerde bu batma olayları oldu mu :-( keseyi ne zaman gördünüz :-( moralim çok bozuk :-(
dr daha küçük dedi canım pazartesi kontrolüm var inş görürüzDoktor keseyle ilgili bisey soylemedimi 3 4 haftada oluşuyor sanki ama kafan zaten karışık batma bulantı kasılma ağrı şu an hiç biseyi kafana takmamaya çalış psikolojik olarak hisseder ve ya hissetmeyebilirsin rahatla biraz doktor ne soyledi
inş canım yaa bir sorun yoktur umarım teşekkür ederimCanım hiç merk etme bende bulantı felan yoktu bşr başladı tam başladı yani merak etme içini ferh tut çok önemli zamanlardasın saglıklı beslenmeye bk
anladım canım inş keseyi görürüz de bulantı falan hiç önemli değil çekerim o sıkıntıyı daEn gec bir hafta sonra keseyi görürsün canim. Benimde en başta hiç birşeyim yoktu. Şimdi her an midem bulanıyor. Belirtiler keseyi gördükten bir hafta sonra başladı bende
inş canım bugünde ara ara az da olsa kanama oldu acile gitcektim sonra vazgeçtim yerleşme kanamasıdr diye pazartesiyi iple çekiyorumGörürsün inşallah sıkıntı etme kendine rahatla güzel şeyler düşün Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
haklısın eksik dua etmemek gerek aslında ama 2 düşüğüm olunca insan söyleyebiliyo sanırım çok şükür bi kzım var onun sayesinde daha güçlüyüm, inş bu bebeğimizi de kucağımıza almak nasip olurcanim guzel dua et. keseyi goreyim de bulantiyi cekerim deme. hic kolay degil bulantilarla bas etmek. 21. haftamdayim hala bulantim varhem keseyi gorursun hem de bulantisiz, sıkintisiz bi hamilelik gecirirsin insallah