Hamileyim ama bilmeden ilaç kullandım :'(

19nisan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2014
145
28
118
Merhabalar... 20 gündür monodoks kullanıyorum adetim gecikince içmeyi bıraktım bugünde hamile olduğumu öğrendim. Hamilelikte kullanılmaması gereken ilaçlardanmış çok korkuyorum bebeğe bişi olur diye vicdan azabından duramam herhalde :'(

Merhabalar... 20 gündür monodoks kullanıyorum adetim gecikince içmeyi bıraktım bugünde hamile olduğumu öğrendim. Hamilelikte kullanılmaması gereken ilaçlardanmış çok korkuyorum bebeğe bişi olur diye vicdan azabından duramam herhalde :'(

şuan 2,5 aylık hamıle olmama ragmen antıbıyotık vıtamın bılmem b12 diye 4 çeşit ilaç yutuyorum
hiç bişey olmaz korkma

Sözde eşime sürpriz yapacaktım ilacın zararlı olduğunu öğrenince yıkıldım

Teşekkür ederim doktor düşük olabilir olmazsa da kimyasal etkisi olabilir bebeğe dedi acaba başka doktora da mı gitsem

CANIM NE YAPTIN HAMİLELGİN DEVAM EDİYORMU MERAK ETTİM.

Ediyor canım çok şükür Sağolasın TE="yasemin2014, post: 38386988, member: 555101"]CANIM NE YAPTIN HAMİLELGİN DEVAM EDİYORMU MERAK ETTİM.[/QUOTE]
Ediy

Back
X